Alla våra produkter för fotbollsmålvakter till konkurrenskraftiga priser

Nike Adidas, och ... alla dessa banbrytande varumärken inom fotbollsutrustning ställer sin expertis till din tjänst för att utforma Uhlsport Reuschmålvaktshandskar, olika typer av skydd , baslager, kompletta outfits och högpresterande tillbehör. De finns i modeller för vuxna och för att glädja fotbollsfans i alla åldrar. junior

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Ett brett utbud av produkter för fotbollsmålvakter

Som den sista försvarslinjen är din roll inte den minst viktiga, eftersom du är placerad i mål för att förhindra att ditt lag släpper in mål. För att uppfylla denna roll effektivt mission, måste du vara krävande i ditt val av utrustning.

Solida, bekväma målvaktshandskar till bästa pris

Dessa målvaktshandskarfinns i vuxen- och barnstorlekar och har mjuk ,följsam stoppning för oöverträffad komfort ochdämpning. De har små öppningar på ytan, så att luften kan cirkulera fritt för en konstant känsla av friskhet. De är tillverkade av flexibla material för naturliga handrörelser och garanterar optimal bollkontroll. Handflatan i hyper-skum ger exceptionellt grepp under alla förhållanden, oavsett om det snöar eller regnar.

De har en justerbar kardborreknäppning för perfekt passform och är förstärkta vid knogarna så att du kan kasta ut bollen i en farlig situation.

Det finns många faktorer som spelar in när du ska välja det par som passar bäst för dina aktiviteter. Men den viktigaste är passformen. I själva verket är det valet av sömmar som avgör deras prestanda. Vi vill ge dig en snabb överblick över deras respektive egenskaper:

Negativ: med inåtvända sömmar ger den en barhandskänsla för bättre grepp och komfort

Rollfinger Formpressad: ger en formpressad kontakt tack vare sömmarna på fingrarnas ovansida.

Platt : detta är det vanligaste snittet som används vid handskdesign. Den garanterar robusthet och ett högpresterande grepp.

Hybrid: innehåller alla typer av sömmar på strategiska områden för extrem kontroll.

Flexibla, lätta och funktionella målvaktskläder

Kläderna spelar en avgörande roll för en spelares prestation, i det här fallet målvaktens.

Tröjor för målvakter

Väck den stora målvakten i dig genom att ta på dig en av dessa ="fotbollsmålvaktströjor" target="_self">tröjor Uhlsport , Nike,Adidas,Puma eller Erima! De har långa eller korta ärmar och är tillverkade av ett funktionellt, mjukt och lätt tyg för maximal komfort, topprestanda och enorm rörelsefrihet, särskilt i armarna.

De flesta av de långärmade modellerna har förstärkta armbågar för optimal säkerhet.

Målvaktsstrumpor till oslagbara priser

="shorts fotbollsmålvakt" target="_self"> Shorts : Valet av målvaktsshorts bör baseras på spelplanen. På ett mjukt underlag kan du använda en lättviktsmodell med lös passform för optimal svalka och rörelsefrihet. Om underlaget är mjukt bör du välja en modell med inbyggda förstärkningar. Dessa supermjuka kuddar har utmärkt stötdämpning och garanterar din säkerhet under alla dina parader.

="Fotbollsmålvaktsbyxor" target="_self">Byxor href="https://sportisgood.fr/football/gardien/pantalons" title ="Fotbollsmålvaktsbyxor" target="_self">: Byxorna ärbekväma, lätta och flexibla och ger bättre skydd genom förstärkningar, inte bara på höfterna utan även på knäna. Den åtsittande passformen i kombination med kompressionstyg ger bra muskelkontraktion för ökad prestation.

Shorts och byxor finns också tillgängliga för en komplett outfit med bara ett klick.

De bästa erbjudandena för bekväma, högpresterande kompressionskläder

Dessa kompressionstoppar och -byxor är designade för att stödja och skydda musklerna och är tillverkade av högkvalitativt tyg som garanterar hög slitstyrka och maximal hållbarhet. De är mycket funktionella och håller kroppen sval och torr under alla dina ansträngningar för optimal spelkomfort. Med eller utan förstärkningar ger de bra muskelsammandragning och förbättrar blodcirkulationen för ökad prestation.

Säkerhet först och främst!

Fotboll är en kontaktsport som ibland kan vara ganska aggressiv, så du behöver högpresterande skyddsutrustning. Det finns tillbehör som hjälper dig att klara av det.

Billiga benskydd för fotbollsmålvakter

Det område som oftast påverkas av en tackling, benet måste täckas durant under en match eller ett träningspass. Det finnsen rad olika benskydd tillgängliga. De har ett robust, flexibelt skal som ger utmärkt stötdämpning och rörelsefrihet. De hålls på plats av en funktionell textildyna eller integrerade remmar och ger alltid optimal komfort för port.

Ankel- och knäskydd: dina favoritmärken till ett lågt pris

För ökad säkerhet, lägg till fotleds- och knäskydd. Förutom att ge optimalt skydd för knän och fotleder ger de också utmärkt muskelstöd för förbättrad prestation. De är också mycket effektiva för att behandla återhämtande muskler.