Skydd för fotbollsmålvakter

Dra nytta av ett brett urval av fotbollsmålvaktsskydd till bästa priser i din sportisgood onlinebutik. Försvara ditt territorium under de bästa förhållandena genom att vara perfekt utrustad: målvaktsskydd, målvaktsskydd, målvaktsskydd, målvaktsskydd, målvaktsskydd, målvaktsskydd.

Fler filter

Fallande ordning
Ett brett utbud av skydd för fotbollsmålvakter >

I en kontaktsport som fotboll är ingen position immun mot skador under matcherna, inte heller målvakten. Målvakten utsätts för spelare och deras kraftfulla skott och kräver ofta mer skydd för att hålla sin bur säker.

För att skydda dig effektivt på planen både under träning och under dina högintensiva matcher, erbjuder sportisgood dig ett brett urval av målvaktsskydd av hög kvalitet till minipris : fotledsskydd, axelskydd, armbågsskydd, benskydd, benskydd, knäskydd. Upptäck i vår onlinebutik produkter med stor tillförlitlighet som utvecklats av de mest erkända tillverkarna av sportartiklar: G Form, adidas , Nike , McDavid , eller Reusch >.Tack vare det breda utbudet av skyddstillbehör som vi har tillgängliga kommer du säkert att hitta de artiklar som bäst uppfyller dina behov så att du kan röra dig lugnare på gräsmattan.

Kvalitetsskydd för fotbollsmålvakter

Bara för att målvakten är den spelare som rör minst boll betyder det inte att jobbet är en dans på rosor. För att optimalt skydda din kropp från alla stötar under matcher och träningspass är det viktigt att utrusta dig med rätt skyddstillbehör, oavsett nivå.

Även om fotbollsmålvaktsdräkter redan innehåller skyddande element, kan ytterligare föremål krävas beroende på dina behov och gällande regler. Som en påminnelse är vissa benskydd obligatoriska för dem som spelar i officiella matcher. Du behöver dessa för att minska risken för skador som lesioner eller frakturer på minimum.

autres såsom fotleds- och knäskydd skyddar dina känsliga områden från de stötar som du utsätts för under spelet. För överkroppen kan vissa spelare med ömtåliga leder behöva armbågsskydd eller axelskydd. Vissa axelskydd är utformade för att förhindra ledskador och är lämpliga för att återuppta aktiviteten efter axeltrauma.

Alla dessa fotbollsmålvaktsskydd finns naturligtvis tillgängliga till oslagbara priser från vår onlinebutik. Vårt team har speciellt utvalda för dig tillförlitliga objekt som utformats av varumärken som garanterar kvalitet såsom Erima , Thuasne eller ens Uhlsport >.Allt du behöver göra är att välja de som bäst uppfyller dina förväntningar och krav.

Komplett skydd för alla behov

Shin guards >

På sportisgood hittar du ett stort urval av högkvalitativa benskydd för billiga. Ta till exempel toppmodellerna som erbjuds av G-Form som Pro-S Blade. Den senare har en flerskiktsdesign för större flexibilitet för att ge dig stor rörelsefrihet. Den är mycket lätt och är utrustad med specialkuddar som är utformade för att absorbera alla stötar effektivt.Ärmarna i andningsbart tyg håller dig torr så att du kan njuta av stor komfort under dina intensiva ansträngningar, samtidigt som du får en stabil passform. Vårt särskilda avsnitt om målvaktsskydd för fotboll innehåller även ledande modeller från stora märken som adidas Predator , Nike Mercurial eller Uhlsport Bionikshield.

Knäskydd, leggings och fotledsskydd

Knäskydd är en del av målvaktsskyddet som gör att du kan skydda dina känsligaste områden för att förhindra stukningar. Här erbjuder vi dig ett brett utbud av knäskydd som är utformade för att effektivt förstärka stabiliteten i knät under dina träningspass, men också kompressionsknäskydd för att minska muskelkramper under dina matcher. Du hittar också en rad fotledsstöd som ger lätt stöd eller hälkompression för svaga leder. För att göra det lättare att återhämta sig efter dina träningspass, glöm inte att utrusta dig med benstöd. Förutom att minska vibrationerna hjälper dessa tillbehör autres att hålla benskyddet på plats så att du kan fokusera på matchen.

Axel- och armbågsskydd

Målvaktens armbågsskydd är utformade för att effektivt skydda dina leder. Modeller med en padding som de som erbjuds av det välkända varumärket Reusch till exempel, kommer att ge dig optimalt skydd för att göra parader med självförtroende. I vår webbutik hittar du även modeller i lättvikt och andningsbart tyg med bekväm kompressionspassform, t.ex. Nike Elbow. För att förebygga skador på axelleden har vi också ett omfattande urval avaxelvaddar tillverkade av lätta, resistenta och elastiska material som t.ex. neopren.