Full utrustning för fotbollsmålvakter

Hitta ett brett utbud av kompletta målvaktsoutfits för att hålla din bur säker: tröja, shorts eller byxor och strumpor. Välj din målvaktsutrustning från ledande varumärken som Uhlsport, Reusch och Joma.

Fler filter
Ett brett urval av kompletta målvaktsoutfits

Målvakten är en nyckelspelare i fotboll, liksom i andra lagsporterautres, och sticker ut på planen tack vare sin outfit. Han är den enda spelaren som får röra bollen med händerna och har alltid en annan tröja än sina lagkamrater så att domaren lätt kan upptäcka honom.

Behöver du en ny outfit för dina träningspass eller tävlingsmatcher? Då har du kommit till rätt ställe. Sportisgood har valt ut ett brett sortiment avkompletta fotbollsmålvaktsoveraller för män, kvinnor och barn som kombinerar kvalitet och komfort. Den samling avmålvaktsoveraller somvi har ställt till ditt förfogande kommer från välkända varumärken i fotbollsvärlden som : Joma Errea , Reusch , Uhlsport . Välj pålitlig utrustning till ettoslagbart pris när du köper ditt målvaktskit från vår onlinebutik.

Fotbollsmålvakt, en speciell position

Målvaktspositionen kräver en hel del egenskaper för att vara så effektiv som möjligt. Förutom att vara i bra fysiskt skick måste du ha ett starkt sinne för att hålla fokus hela tiden.

Som den sista försvarslinjen är det viktigt att förbättra din förmåga att skydda ditt mål från motståndarnas skott om du vill säkra denna position. Vill du briljera i din roll som målvakt och nå samma nivå som de bästa målvakterna somManuel Neur, Hugo Lloris eller David de Gea ? Regelbunden träning är avgörande för att arbeta med dina reflexer, rörelser och olika tekniker. Välj målvaktskit av högkvalitet för att träna under optimala förhållanden och göra snabba framsteg. Hos sportisgood hittar du ett brett utbud avmålvaktsdräkter som ärutformade för att uppfylla dina behov av komfort och skydd.

Vad består ett målvaktskit av?

Målvaktens tröja

Tröjan är en viktig del av målvaktens utrustning. De flesta målvaktströjor är långärmade, men kortärmade modeller ger större rörelsefrihet och uppskattas av mer erfarna målvakter som Gianluigi Buffon. De bäst presterande tröjorna är tillverkade av andningsbart tyg someffektivt transporterar bort svett och håller dig torr och bekväm under alla förhållanden . Slitstarka tyger används också i deras design, vilket garanterar en längre livslängd. När det gäller färger finns det något som passar alla smaker, så att alla kan sticka ut på planen. De målvaktsställ som finns tillgängliga på sportisgood finns i alla färger för att passa dina preferenser: blå, grön, orange, gul ...

Strumpor för målvakter

Det finns två alternativ för underdelen av ditt målvaktskit. Byxor är lämpliga för alla nivåer och för de krav sommålvaktsjobbet ställer, och är det mest populära alternativet på grund av sina tekniska egenskaper. De är utrustade med olika skyddsfunktioner och har ibland vaddering på höfterna. För säker träning rekommenderar vi att du väljer långa målvaktsbyxor för att begränsa risken för skador . Shorts är lätta och har enbekväm passform med resår i midjan och passar bäst för matcher. Vissa målvaktsshorts har även vaddering på sidorna. Långbyxor eller shorts? Oavsettdina behov, hitta den modell som passar dig bäst genom att bläddra i vårt urval av komplettamålvaktsoutfits.

Strumpor

Förutom skjortor och byxor innehåller en komplett fotbollsmålvaktsoutfit även strumpor. De är tillverkade av ett tyg somandas för att ge bra komfort. Strumporna är vanligtvis färgkoordinerade med resten av outfiten, som de par som utgörmålvaktskit som finns tillgängliga på sportisgood.

Hitta rätt målvaktskit med bara några klick

Målvaktsdräkter har några speciella egenskaper jämfört med utespelardräkter. De har mycket skydd och stoppning i känsliga områden som knän och höfter för att begränsa eventuella stö tar. Dessa tekniska kläder är utformade för att skydda dig från kraftfulla skott från dina motståndare, men också för att dämpa kontakten med marken när du dyker. Hos sportisgood hittar du en hel kollektion avhögkvalitativamålvaktsdräkter från Uhlsport,Reusch och Errea.