Skor från running Asics

Asics har sålt sportskor för män i många år, särskilt running. Här hittar du alla skor från running Asics för kvinnor, inklusive de berömda Asics Gel-Nimbus, Asics Gel-Kayano, Asics Gel-Cumulus .

Fler filter

Fallande ordning

Hur väljer jag de bästa träningsskorna för kvinnor från running Asics ? På Sport is Good erbjuder vi dig ett brett utbud av running damskor, alltid med tonvikt på högsta kvalitet. Vårt samarbete med prestigefyllda varumärken, som den japanska tillverkaren av sportutrustning som är känd för sina legendariska löparskor, är ett bevis på detta. Asics Populariteten för running, vars nom kommer från det latinska ordspråket"anima sana in corpore sano" (en sund esprit i en sund kropp), är oöverträffad. Frågan är: hur väljer man det perfekta paret sneakers Asics? I den här artikeln beskrivs de olika kategorierna av Asics skor beroende på hur man går, samtidigt som vikten av att välja rätt storlek betonas, eftersom Asics tenderar att vara för liten. Varumärket erbjuder en mängd olika modeller som passar alla löpare, oavsett löpstil och preferenser. Oavsett om du är pronator, supinator eller har ett neutralt löpsteg kommer du garanterat att hitta rätt modell för dig, anpassad till din träning, frekvensen och intensiteten på dina löprundor och den typ av terräng du springer på. Läs vidare för mer information om de bäst lämpade skorna från running Asics .

crucial När du väljer ett par utmärkta sneakers från running Asics är det viktigt att tänka på dämpning och komfort, vilket är avgörande för att undvika skador på alla typer av distanser. Asics erbjuder varje år ett antal modeller som erbjuder dessa egenskaper, tack vare sina innovativa Gel-sulor. Bland de modeller som erbjuder exceptionell dämpning för en behaglig löpupplevelse utmärker sig serierna Nimbus, Kayano och Cumulus.

Nimbus 25, med Gel fram och bak, erbjuder maximal dämpning och dynamisk komfort tack vare Ortholite X-55 yttersula, vilket gör den till en flaggskeppsmodell som förnyas varje år.

Kayano, känd för sin stabilitet och dämpning, innehåller FlyteFoam Blast + och Gel-teknik för att minska markpåverkan.

Cumulus-modellen, perfekt för landsväg, kombinerar FlyteFoam-sulan och Gel för optimal dämpning och perfekt grepp.

För en lättviktskänsla garanterar Novablast 3, med sin FF Blast-dämpning, responsivitet och synlighet tack vare reflekterande detaljer. Magic Speed är perfekt för tävling eller intensiv träning och erbjuder lätthet och propulsion tack vare en kolfiberplatta.

För neutrala steg rekommenderar Asics modeller som Nimbus 25 eller Cumulus 25, som garanterar optimal komfort. GlideRide , med sin Guidesole-teknik, minskar energiförlusten och erbjuder överlägsen dämpning, perfekt för alla distanser. Den tillgängliga, högpresterandeAsics Gel-Excite är ett klokt val för dem som har en snäv budget. För överpronatorer erbjuder Asics skor som Gel-Kayano 29 och GT-2000, utformade för att optimera stabiliteten och anpassa sig till alla typer av steg. Supinatörer kommer att tycka att Nimbus 24 erbjuder precis rätt mängd stabilitet och komfort. Slutligen, för dem som letar efter prestanda, erbjuder BLAST-serien frånAsics, inklusive Novablast och Dynablast, dynamik och en effektiv energiåterföring, samtidigt som den visar en distinkt stil.