Vårt urval av sportskor för damer

Upptäck vårt utbud av damskor för running och aktiviteter outdoor på sportisgood.co.uk. Asics Adidas , Nike, Saucony, Columbia, Under Armour, Reebok... Alla de bästa märkena finns tillgängliga till oslagbara priser! Oavsett om du gillar trail, landsvägs- och terränglöpning, vandring, fitness eller friidrott hittar du den perfekta skon för dina träningspass och tävlingar. Beställ nu på vår webbplats och dra nytta av vår leveransservice. rapide

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Högpresterande damskor running för dina utomhusaktiviteter

Letar du efter damskor av hög kvalitet ? running för dina aktiviteter outdoor. Sportisgood erbjuder dig ett brett urval av högpresterande modeller till oslagbara priser för att uppfylla alla dina behov: väg och stig, trail, vandring, friidrott, fitness.

Specialiserade running skor för användning på väg och i terräng

Som alla autres aktiviteter outdoor är löpning påväg och i terräng en sport som kräver perfekt anpassade skor. För att kunna springa bekvämt behöver dudamskor som ger dämpning, stöd och bra stabilitet. På ett jämnt underlag är det perfekta paret skor med en stötdämpande sula. Saucony Triumph är en utmärkt modell för denna typ av underlag. Med sina Everun-teknologisulor garanterar den optimal stötdämpning. Letar du efter en mångsidig modell? Då kan du välja Nike Pegasus, som har fördelen att kombinera mjukdämpning med en följsam passform. Behöver du mer dämpning och komfort? Välj en modell somAsics Gel-Nimbus för den lätta, dynamiska känslan avFlytfoam-teknik.

Skor från trail som kombinerar stöd och stabilitet

Terrängtypen är en av de viktigaste faktorerna när du ska välja rätt damsko för trail . För enhetlig terräng ska du välja lätta skor med skyddande minimum. Mizuno Wave Daichi är en modell som erbjuder ett visst mått av dynamik för att optimera din prestation på icke-tekniska stigar. För trail sessioner i mer teknisk terräng är modeller med robusta sulor och skydd perfekta. Skor med greppande dubbar rekommenderas för bättre balans i alla situationer. Om du föredrar att ge dig ut i tuff, bergig terräng är detrobusthet, balans och skydd som gäller. Välj skor med en styv konstruktion och resistentamaterial som polyuretan . Saucony Peregrine 10 har robusta PwrTrac-sulor och stegjärn för bra grepp.

Vandringskängor designade för komfort

Ditt val av vandringskängor förkvinnor beror på vilken typ av aktivitet du planerar. För korta vandringar rekommenderar vi att du väljer skor med bra stöd för fotleden. Vi rekommenderar en mellan- eller hög modell med en flexibel sula. Denna typ av sko har dämpning för att absorbera ojämnheter och hålla foten bekväm. Yttersulan ger bra grepp durant för dina utomhusaktiviteter. För långa vandringar bör du välja skor som är bådestyva och robusta. Om du ofta är ute på branta stigar vill du ha modeller med bra grepp. Columbia Redmond har engreppvänlig Omni Grip-yttersula och en Techlite-mellansula för utmärkt dämpning.

Spikskor avsedda för friidrott

Spikskor är utformade för erfarna idrottare och är speciellt utformade för att ge optimalt grepp på löparbanan. När du väljer friidrottsskor för damer är det viktigaste att välja spikar som är anpassade till den aktuella disciplinen. De perfekta skorna för sprint har en styv sula och ingen dämpning. För medeldistanslöpning behöver du skor medflexibla sulor. Välj modeller med bra dämpning i hälen för att absorbera stötvågor. Om du är terränglöpare ska du välja lätta skor med bra grepp. Crosscountry-modeller har minimal dämpning i hälen och en ganska styv sula.

Skor för fitness och träning som ger stor rörelsefrihet

Oavsett om du utövar din favoritsport eller tränar för att förbättra din prestation är komfort viktigt. Vill du investera i ett par nya fitness eller träningsskor? Den viktigaste tekniska egenskapen när du väljer den här typen av skor är rörelsefriheten. Välj därför modeller med flexibla sulor som inte begränsar dina rörelser under träningen. Väljhelst damskor från som är bekväma och har utmärkt dämpning för att skydda dina leder . Puma MAPF1 Wired Run är enlätt meshsko som andas och som kommer att övertyga dig med sin otroliga komfort.

De viktigaste varumärkena från running

För att uppfylla dina krav pådamskor tillägnade running, finns alla de ledande varumärkena på sportisgood. Genom att utforska vår katalog får du tillgång till de bästa running väg- och trailmodellerna från Asics, Adidas, Saucony. För vandring och trail är Columbia en referens inom området. Och för fitness är varumärkena Reebok, Under Armor, Nike och Adidas säkra favoriter.