Skor från running adidas

adidas är ett ikoniskt varumärke inom sportskor för kvinnor, särskilt running. Här hittar du alladamskor från running adidas .

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De bästa löparskorna adidas för kvinnor

I flera decennier har adidas, den tyska jätten inom sportutrustning, legat högst upp på listan över tillverkare av sportskor i hela världen. Det ikoniska varumärket med de tre ränderna har gjort avtryck inom området löparskor och utmärker sig inom nästan alla sporter. Med adidas som erbjuder ett brett utbud av kvalitetsskor kan det vara en komplex uppgift att välja rätt modell.

Löparskor adidas Adizero för damer

I centrum för running adidas :s sortiment av damskor står Adizero -kollektionen som är mycket populär bland löpare. Modellerna Adizero Pro , Adizero Boston och Adizero Adios är bland de mest populära för löpning.

Löparmodell adidas Adizero Adios Pro

Adizero running Adios är den hittills mest använda i -serien och innehåller den senaste tekniken. Den har en kolfiberplatta för att flyga med varje steg och en sula som kombinerar BOOST- och LIGHTSTRIKE-teknik, vilket ger enastående prestanda för erfarna löpare eller de som vill pressa sig till det yttersta. Det här är :s mest längdsko för damer, utformad för en och smidig övergång tack vare energiöverdelar och en design som är optimerad för . Pro rapide adidasadidas rapide propulsionimpulsion

running adidas Adizero Boston skor

Adizero Boston, nästan lika berömd som sin storasyster, är en annan referens bland adidas löparskor för damer, nu i sin 11:e upplaga. Denna lätta träningssko är avsedd för maratonlöpare och ger utmärkt stöd och komfort tack vare den smidiga ovandelen i mesh och ny design, utan att kompromissa med stötdämpningen.

Skor adidas Adizero Adios

Adizero Adios, en viktig del av Adizero-sortimentet, äradidas:s bäst presterande landsvägssko, med en kolfiberplatta och Energy Rods för optimalt stöd och energiåterföring, vilket garanterar komfort under flera kilometer. Den är utformad för att ge överlägsen ventilation och utmärkt stöd tack vare sitt innovativa snörningssystem.

adidas Ultraboost för damer

adidas Ultraboost lanserades 2015 och har snabbt etablerat sig som en ikonisk modell, med mer än 20 versioner på sju år, inklusiveUltraboost 22 som flaggskeppsmodell. Ultraboost 22 kombinerar teknik och stil och har utvecklats i samarbete med det amerikanska laboratoriet på den internationella rymdstationen och erbjuder en av marknadens bästa komfort och energiåtergivning.

adidas Solar damskor

Skorna adidas Solar , som finns i Solar Boost, Solar Drive och Solar Glide, introducerades 2018 och har snabbt gjort sig ett namn nom. Solar Boost, som uppskattas för sin komfort, kombinerar flera tekniker för stabilitet, stötdämpning och grepp, perfekt för både maraton och 10 km.

Löparskor adidas FocusBreathein

FocusBreathein, som lanserades 2020, fokuserar på löparnas komfort och välbefinnande och är ett perfekt alternativ för dem som är nya inom löpning.

adidas SL20-skor

SL20 är utformad för snabbhet och komfort tack vare sin låga vikt och är perfekt för ett neutralt eller universellt löpsteg, lämplig för korta löprundor och snabba träningspass, med särskild uppmärksamhet på lätthet och prestanda.