Väg och stig

running är en disciplin som kräver användning av lämplig utrustning, särskilt skor. adidas, Nike eller Asics > med sin berömda Gel-Kayano ... Retrouve running skor tillägnad kvinnor och utvecklas i komfort både på väg och spår!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pålitliga damskor från running

Oavsett om de tävlar eller tränar behöver kvinnliga löpare rätt skor för att kunna springa bekvämt, oavsett underlag. Med detta i åtanke utvecklar varumärken som adidas, Nike och Asics högkvalitativa par skor just för dem. Access-modeller som passar för både korta och långa utflykter. Allt tillett oslagbart pris .

Par för alla löpare

Skor gjorda för löpning running

Gillar du att springa? Många som inte vet tillräckligt mycket om running tror felaktigt att det räcker med ett par vanliga träningsskor för att komma igång. För att undvika onödigt obehag är det mycket viktigt att använda skor från running för löpning på underlag som vägar och stigar. Det måste sägas att de modeller som löpare utrustas med idag har mycket lite gemensamt med de läderskor som användes förr i tiden. Under årens lopp har utrustningstillverkarna ständigt införlivat ny teknik för att förbättra varje aspekt av sina skor. Alla aspekter av skorna studeras: komfort, pronation, dämpning, supination, vikt, etc.

Allt om skor Asics

Det japanska varumärket grundades 1949 och har byggt upp ett sådant rykte i världen av running point att det nu är ett verkligt riktmärke. Med sina innovations produkter, som alltid ligger i teknikens framkant, har man lyckats särskilja sig från sina konkurrenter. Och om det finns en aspekt där varumärket ligger steget före så är det dämpning. Asics var en pionjär när det gäller användningen av gel i sulorna, vilket ger optimerad stötdämpning. Man har också gjort stora framsteg inom aerodynamik. Flaggskeppsmodellerna är Gel-Kayano, Gel-Quantum och Jolt. Kan du inte bestämma dig? Du kan välja GEL-KAYANO™ 27 för optimal komfort och stöd. Denna modell har utformats för överpronation och har därför DYNAMIC DUOMAX™-teknik för att stödja foten och förbättra stabiliteten. Mellansulan har också SPACE TRUSSTIC™-teknik, som ger stabilitet och minskar den totala vikten för att främja en mjukare övergång mellan dämpning och framdrivning. Slutligen finns GEL™-dämpning på bak- och framfoten. Skaffa dig detta par till ett reducerat pris och avverka milen lättare samtidigt som du är mycket bekväm. Vill du ha fler alternativ?autres Välj då GEL-QUANTUM 360™ 5! Den ger ökad stötdämpning och ett mjukare löpsteg tack vare den kombinerade effekten av GEL™-teknologin och TRUSSTIC SYSTEM™-teknologin i mitten av foten. Men du kan också välja skon running women's Jolt 2 ,som har en mellansula med dämpning av EVA-skum som garanterar bättre stabilitet. Dessutom ger den ventilerande meshen bättre ventilation för dina fötter. Är du övertygad? Köp detta bekväma och slitstarka par till bästa pris.

Hur är det med adidas skor?

Märket med de 3 ränderna är för närvarande en av jättarna på running skomarknaden. Sedan några år tillbaka har de ständigt förnyat sig och utvecklat revolutionerande tekniker. Det är dem vi har att tacka för den berömda Boost Energy Return-tekniken: en mellansula med kapacitet att absorbera den kinetiska energi som en löpare tillför och frigöra den i större mängd. Detta har orsakat en omskakning i skobranschen på running. En av varumärkets flaggskeppsmodeller: ultraboost Solar -serien och FocusBreathein. Letar du efter inspiration? TaUltraboost PB, tillexempel . Det här paret innehåller märkets senaste teknologier och är utformat för att ge dig mer känsla och prestanda. Ovandelen har Celermesh-teknik, den lättaste och tunnaste som utvecklats av adidas. Mellansulan är tillverkad av 100% Boost-teknik, vilket ger dig oändlig responsivitet. Stretchweb-yttersulan i flexibelt Continental®-gummi säkerställer en kontrollerad gång och ger utmärkt grepp. Unna dig denna sko till ett specialpris. Om du letar efter par för dina träningspass föreslår vi Solar -serien, som inkluderar Solar Drive, Solar Glide och Solarboost! Alla 3 modellerna har en Boost-sula för energiåtergivning. Men när det gäller stabilitet, stöd och grepp har Solar Glide och Solarboost övertaget tack vare torsionssystemteknik, en Fit Counter häl och en Continental yttersula.

Hur är det med skor Nike?

När det gäller skomarknaden running är det omöjligt att bortse från varumärket Nike. Märket anses av vissa specialister vara ledande inom detta område och ligger i framkant när det gäller ett antal teknologierorigine. Dessa innovations har utvecklats tack vare omfattande forsknings- och utvecklingsarbete under många år. Den första revolutionen som det kommateckenformade varumärket står bakom är Air-Sole-tekniken. Det innebär att luft sätts in i sulorna för att ge bättre stötdämpning. En annan av Nike:s uppfinningar är Flyknit-tekniken: ett nätmaterial som ultra andas och är mer flexibelt än något annat material. Bland varumärkets flaggskeppsmodeller finns den berömda Pegasus. Ta till exempelNike Air Zoom Pegasus 37 W .Denna sko har ett responsivt dämpningssystem och rapide absorberar stötar effektivt. React-tekniken Nike ger dynamik och hög energiåtergivning. Waffle-yttersulan ger perfekt grepp och perfekt vidhäftning.

Hur är det med autres varumärken?

Vid sidan av jättar som adidas, Nike och Asics, bör vi inte förbise närvaron avautres varumärken som Saucony, New Balance, Mizuno, Under Armour och Reebok. De har modeller som har mycket att erbjuda. Prova bara följande modeller: Ride 13W eller Kinvara 12 W från Saucony,WARIS B eller W HIERRO från New Balance,Wave Mujin 4 eller Wave Ultima 8 från Mizuno,Charged Pursuit från Under Armour ellerEnergy lux 2 från Reebok.