Alla fotbollsskor Joma

Att spela fotboll utan rätt skor verkar lite komplicerat! Hitta snabbt skor Joma Fotboll som används av kända spelare som Martín Vázquez! Hitta dubbarna som har gjort varumärkets rykte bland sortimenten Propulsion, Aguila eller Turf !

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Skor av hög kvalitet!

Oavsett om de äramatörer eller proffs behöver fotbollsspelare kvalitetsskor som hjälper dem att prestera! Det är därför varumärket Joma har gjort allt för att erbjuda dem modeller som uppfyller deras krav! Propulsion Oavsett om du letar efter fotbollsskor, Aguila ellerturfskor ,uppfyller varje par ett specifikt behov! Förutomderas obestridliga kvalitet finns dessa produkter tillgängliga till reducerade priser!

Joma och fotboll, en vinnande formel

Ett varumärke som har tagit sig till toppen

Joma föddes 1965! 3 år efter starten lanserade det spanska varumärket sig på marknaden för sportskor. Senare bestämde man sig för att specialisera sig på fotboll! På90-talet revolutionerade Joma marknaden förfotbollsskor på mondial genom att introducera en mängd olika färger! På den tiden var svart på modet och alla blev förvånade över att se spelare som Fernando Morientes bära röda skor på planen . Detsamma gällerAlfonso Pérez vita par ! Idag är varumärket mycket aktivt och rankas bland världens riktmärken tillsammans med mastodonter som Adidas och Nike!

Joma Propulsion i några ord

Sortimentet Propulsion lanserades 2014 i samband med fotbolls-VM! Under 2016 genomgick den ett antal förbättringar för att göra denlättare och mer konkurrenskraftig med X16-modellen från adidas. De viktigaste förändringarna port är överdelen! Ovandelen ärtillverkad av ett enda stycke lättviktsmikrofiber! I Propulsion -serien ingår ett antal olika modeller, bland annat toppmodellen Propulsion Lite och Propulsion 3.0! Serien är speciellt framtagen för fart och kontroll ! Vill du lägga vantarna på några? Då har du tur, för dessa produkter finns tillgängliga till låga priser och i olika storlekar!

Allt om Joma Aguila

Sortimentet Aguila omfattartoppmodeller, mellanklassmodeller och instegsmodeller. Toppmodellen Aguila Pro har känguruläder på framsidan av skon. Yttersulan är tillverkad av lättviktsmaterial som gör det lättare att röra sig. I mellanklassen hittar vi Aguila Gol, märkets mest klassiska modeller! Ovandelen är tillverkad av läder somandas! Anslutningen mellan ovandelen och sulan är förbättrad tack vare 360°-systemet! Så spelarens vikt fördelas jämnt med varje steg! Dessutom finns deten hälkappa för extra komfort och skydd.

Och hur är det med Joma Turf?

Denna serie är utformad förFutsal ! Med tiden har märket lagt till förbättringar och alltid tagit hänsyn till spelarnas behov! Den har en multi-lug-sula som är utformad för TURF-ytor! Flexlinjer har lagts till för att göra skon lättare att trampa på. En point svängpunkt på framsidan och hälen gör det enkelt att ändra riktning! Modellerna inkluderar Joma Top Flex! Vill du köpa en? Dra nytta av våra exceptionella priser just nu!

Klackar för olika underlag

Underlaget är ett kriterium som inte får glömmas bort vid valet av stegjärn! För torrt underlag är portmed formgjutnaFG-bultardet perfekta valet! För oljiga underlag är det lämpligt att välja SG-dubbar med mellanrum för att förhindra att man halkar under spelet! Om du spelar på ett syntetiskt underlag ska du välja AG-dubbar , som ger dig brastabilitet och komfort tack vare sina korta, flexibla dubbar! Slutligen finns det inget bättre än platta sulor för att säkerställa ett bra grepp på en indoor plan,särskilt när det är ett parkettgolv! Men om matchen äger rum utomhus, på en gräsyta, ska du välja dubbar Indoor!