Alla fotbollsskor Puma

Letar du efter de perfekta fotbollsskorna för alla dina aktiviteter? Då har du kommit till rätt ställe. Vi erbjuder dig ett brett urval av pumpar, utvecklade av Puma , ett av de största namnen inom fotbollsutrustning, till attraktiva priser.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pumaen fotbollspartner mondial i årtionden

I början var Puma kopplad till adidas på grund av broderskapet mellan de två grundarna, men bestämde sig för att gå sin egen väg och utvecklade sitt allra första par fotbollsskor, Puma ATOM, 1948. Durant Under åren som följde, från 1950 och framåt, användes ATOM port av ett antal västerländskaAllemagne spelare i en match mot Suisse. Bland dem fanns Herbet Burdenski , som gjorde premier mål i det lagets historia. I samarbete med Sepp Herberger, lagets dåvarande tränare, designade Puma SUPER ATOM 1952, följt av BRASIL 1953. Senare bekräftade man sin status som fotbollsgigant genom att utrusta Brasiliens landslag inför VM 1958. Sedan dess har nom förknippats med landslaget och en av dess ikoniska spelare, den legendariske Pelé, som tecknade ett sponsorkontrakt med företaget 1970. En ny version dök sedan upp, KING, port, medautres stora spelare som Eusebio och Yoan Cruyff. Sedan var det Diego Maradonas tur 1982 med de nya TORERO-paren. Här är några av de sortiment som har följt i dessa legendariska spelares fotspår.

Puma FUTURE

Perfekt för anfallare som letar efter lätthet och utmärkt bollkontroll, denna serie har vunnit över många spelare, inklusiveAntoine Griezmann, Luis Suarez, Samuel Umtiti, Jan Oblak och Marco Ruiz. Den har en bra passform som garanterar både säkerhet och komfort. De mest populära modellerna på FUTURE är Future 5.2 Netfit FG/AG, Future 6.2 Netfit FG/AG, Future 6.1 Netfit FG/AG och Future 6.2 Netfit MxSG, som finns påpå sportisgood till specialpriser.

Neymar Jr har nyligen lagts till listan över viktiga ambassadörer för det tyska varumärket och är ansiktet utåt för de nya FUTURE Z-skorna. Dessa par sticker ut från sina motsvarigheter genom att de riktar sig mer till playmakers med ojämförlig smidighet. Du kan enkelt hitta modellerna Future Z 1 1 FG/AG, Future Z 2 1 FG /AG och Future Z 3 1 FG/AG på vår sida till mycket attraktiva priser.

Puma ULTRA

Dessa lätta par är utformade för att ge högre fart och är mycket populära bland anfallare. Faktum är att de port används av många av dagens toppspelare, inklusive Antoine Griezmann, Anthony Martial, Romelu Lukaku och Sergio Aguero, under matcher och träningspass. Om du fortsätter att bläddra hittar du toppmodeller som Ultra 1.2 MxSG, Ultra 1 2 FG/AG, Ultra 1 2 HG och Ultra 1.1 FG/AG till oslagbara priser .

Puma ONE

Puma ONE är en av de få fotbollsskorsom uppskattas av både försvarare och anfallare och har en mängd egenskaper som gör den bekväm, lätt och med en ojämförlig bolltouch. Många spelare som Cesc Fabregas, David Silva, Axel Witsel och Kalidou Koulibaly bär dem under sina matcher och träningspass. Du kan köpa Puma One 17.1 FG, One 19.1 FG/AG, One 1 FG, One 5.1 evoKNIT FG/AG och One 17.2 MX-SG till oslagbara priser i vår onlinebutik.

Puma KING

Puma KING presenterades för första gången på 70-talet och har nyligen setts över för att återuppliva det legendariska paret skor som bars av Pelé och Diego Maradona. I nära samarbete med den tidigare franske landslagsspelaren Thierry Henri har Puma tagit fram en helt ny version med stickad plös, modern look och lätta yttersulor. Den nya versionen är ett riktmärke när det gäller komfort och bollbehandling. Modellerna King Platinum FG/AG och King 2.FG finns tillgängliga på vår webbplats till rabatterade priser.

Puma Evo

Du hittar också Evo-serien, som förknippas med kända spelare somOlivier Giroud. Vår webbplats erbjuder två toppmodeller, inklusive evoSPEED 1.4 FG och evoTOUCH Pro FG, som säljs till kampanjpriser.

Alla typer av fotbollsskor på sportisgood

Hitta alla olika typer av fotbollsskor i vårt urval av skor Puma. Vi förklarar deras respektive egenskaper för att hjälpa dig att välja rätt skor för dig.

  • SG: Soft Ground skruvdubbar är utformade för oljiga planer och är avtagbara. De är tillverkade av plast eller metall och gräver ner sig i marken för ett mer aggressivt grepp.

  • Turf: dessa upphöjda gummi är utformade för futsal, 5-a-side-fotboll och gatufotboll. De ger utmärkt grepp så att du kan spela på gräs eller hårda planer.

  • AG: dessa starka och flexibla gummiknoppar är perfekta för syntetiska ytor. De ger minimum tryck, bra balans och hög spelkomfort.

  • FG: Firm Ground gjutna dubbar är de mest tillgängliga på marknaden. De är perfekt lämpade för hårda gräsplaner. De är utformade för mångsidighet och kan även användas på syntetiska och oljiga planer. De är tillverkade av robust plast eller gummi och ger stor stabilitet och utmärkta spelegenskaper.