Alla fotbollsskor Mizuno

Att spela fotboll kräver rätt utrustning! Kolla in Mizuno fotbollsskor som burits av stjärnor som Hulk! Upptäck märkets ikoniska fotbollsskor i historiska serier som Morelia, Rebula eller Monarcida !

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
Modeller som lever upp till fotbollsspelarnas förväntningar

Alla fotbollsspelare med självaktning behöver kvalitetsskor för att förbättra sina prestationer! För att hjälpa fotbollsspelare att komma längre och längre harvarumärket Mizuno utvecklat modeller som är skräddarsydda för deras behov! Morelia För mer information , besök Rebula, Monarcida, hitta det par du behöver till bästa pris!

Mizuno och fotbollsvärlden

Ett varumärke som har förtjänat sin plats bland världens elit

Mizuno har funnits sedan början av 1900-talet! Märket började göra insteg i fotbollsvärlden 1980 med sina ikoniska skor Morelia! Med ständigainnovationer har Mizuno på bara några år blivit ett av världens ledande märken avfotbollsskor! Det är därför fotbollsstjärnor som Thiago Motta, Roberto Carlos och till och med Hulk använder märkets modeller.

Mizuno Morelia , en legendarisk modell

Om Mizuno har blivit så känt beror det till stor del på paret Morelia! Dessa lanserades av det japanska märket i mitten av 80-talet! Sedan dess har det dock skett ett antal betydande utvecklingar! År 1991 kom den andra generationen med större flexibilitet och lägre vikt förbättre komfort! År 2000, efter lanseringen avMorelia UL, börjadeMizuno att utforma Morelia Wave 3 år senare ,med målet att erbjuda större stabilitet och dämpning. Och de lyckades, framför allt tack vare sin nya version av Wave-plattan! 2008 fickMorelia II förbättringar påtungan, innersulan och hälkappan! 2011 lanserades Morelia II Neo, som har samma egenskaper som moderna fotbollsskor. Ett år senareautres port förbättra desMorelia II meden anatomisk sula och känguruläder! År 2015 fokuserar Mizuno på yttersulan för att göra den mer flexibel, lätt och hållbar! För att fira 35-årsjubileet av Morelia II (2020) har märket gjort ännu en utveckling av detta par. Den har ensmalare öppning för att tillgodose behoven hos spelare som letar efter modeller som är närmare fötterna , somsnörlösa skor .

För övrigt har Mizuno Morelia använts av kända spelare som Spaniens Fernando Torres och Brasiliens Kaka! Unna dig dessa bekväma och slitstarka skor till ett lågt pris!

Allt om Mizuno Rebula

Modellen Rebula lanserades sommaren 2017 ochär modernare än sin föregångare! Den innehåller ny teknik och harkänguruläder sominte går att ta av.Paret finns i 4 versioner: Rebula V1 "Made in Japan" (toppmodell), Rebula V1, Rebula V2 (mellanklass) och Rebula V3 ( instegsmodell). De två första versionerna har samma egenskaper! De är utrustade med 360° sömlös ovandel ipremium-känguruläder som förstärkts av CT Frame! De är också utrustade med en ny Dual Density-yttersula tillverkad av nylon och TPU , som ger spelarna flexibilitet vid acceleration och större styvhet för optimalt stöd! Och för att förhindra att dubbarna deformeras under spel är de ovalformade och försedda med stabilisatorer.

Rebula V2 har också känguruläder på ovandelen! Den har också CT Frame för en fantastisk känsla för bollen! Yttersulan saknar Dual Density-teknik och de ovala dubbarna har inga stabilisatorer !

Slutligen har Rebula V3 en Zero Glide-innersula och en TPU-yttersula för FG-versionen. De finns i flera versioner beroende på typ av terräng.

Alla dessa högkvalitativa par finns tillgängliga tillexceptionella priser och i olika storlekar!

Hur är det med Mizuno Monarcida ?

Precis som Mizuno Morelia och Mizuno Rebula finnsMizuno Monarcida -serien i flera versioner! Bland annatMonarcida Neo och Monarcida Neo Select AG! Den förstnämnda är utrustad med en uttagbar ZeroGlide-innersula för att ge fotbollsspelare ett bättre grepp om bollen och maximal komfort! Den senare är en instegssko tillverkad av syntetmaterial och utformad för matcher som spelas på konstgräsplaner.

Vilka underlag passar med vilka dubbar?

När du spelar fotboll är det mycket viktigt att tänka på vilken typ av underlag du kommer att spela på! Om det är entorr plan, välj gjutnaFG-dubbar! Om du å andra sidan ska spela på ett oljigt underlag rekommenderas SG-dubbar med mellanrum för att sätta tillräckligt tryck på varje dubb för att förhindra halka. Och på cas o& ugrave; om du ska spela fotboll på ett syntetiskt underlag ska du föredra AG-dubbskor, som är kortare och mer flexibla! På indoor behöver du platta sulor för att få grepp på trägolv! På vår webbplats kan du välja det par du behöver till ettoslagbart pris !