Hitta alla Fotbollsskor Adidas

Letar du efter rätt par fotbollsskor? Du har tur, Sportisgood erbjuder dig ett stort urval av dubbar Adidas, lämpliga för alla nivåer och alla metoder, och till oslagbara priser. Predator, Copa, Nemeziz , de finaste sortimenten väntar bara på dig!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Adidasgiganten inom fotbollsskor

adidas utvecklade sina första moderna fotbollsskor 1954 och har fortsatt att förnya sig genom åren. Flera av serierna är bland de mest populära bland proffs, bland annat adidas Predator ,Copa,X och Nemeziz. I samarbete med kända spelare som Lionel Messi, Karim Benzema och Emmanuel Neuer har man gjort sig ett namn nom i fotbollsvärlden och är nu världens näst största utrustningstillverkare efter den stora rivalen Nike.

Vi kommer att ge dig en översikt över alla dessa sortiment och hur de har utvecklats över tid.

Adidas predator

De första adidas Predatorskornalanserades 1994 och revolutionerade fotbollen på genom att ha skalor på ytan för att öka kraften och precisionen i skotten. Den andra versionen, Predator rapier, hade den berömda tungan som kännetecknarrise denna serie 1995. Sedan kom predator touch 1996 och Predator Accelerator, portées av Zinedine Zidane under finalen mot Brasilien i VM 1998. De följdes av en hel rad nya generationer: Predator Precision-2000, Predator Mania-2002, Predator Pulse-2004, Predator Absolute-2006, Predator Powerswerve-2008, Predator X -2010,Predator Lethal zones-2012, Predator Instict-2014,Predator 18-2017, Predator 19-2019, Predator 20-2020 och den allra senaste Predator Freak-2021. Den sistnämnda kommer att port tas till världsscenen av den unge och talangfulle Marco Asensio. På listan över Predator ambassadörer finns också den franske landslagsspelarenPaul Pogba.

Adidas copa

Precis som Predator-serien har Copa stått emot tidens tand och har reviderats många gånger för att garantera bättre komfort och prestanda. Dessa skor designades för VM 1982 och har sedan dess varit de mest sålda fotbollsskorna. Nya modeller har bara funnits tillgängliga sedan 2013, men detta legendariska paradidas stövlar har förblivit trogna sin ursprungliga design och lagt till en modern touch i de tekniker som används och den vita färgen. 2014, strax före fotbolls-VM i Brasilien, presenteradeadidassamba pack, pumps i flashiga färger för att hedra den brasilianska kulturen . Detta följdes av Copa SL och Copa 17.1-2016, Copa 17.2-2017, Copa 18.1, Copa 19+ och Copa 19.1 2018 och den helt nya Copa Sense, som släpptes i februari förra året. Många europeiska spelare som Paulo Dybala och Sergio Ramos bär adidas Copa under träningspass och matcher.

Adidas Nemeziz

Nemeziz utvecklades 2015 för att ersätta Silo Messi och är för närvarande Lionel Messisofficiella stövlar. Även om de är avsedda för honom, används dessa toppmoderna port av ett antal unga spelare som Roberto Firmino och Lucas Vazquez. De finns också i färgerna förBernardo Silva, den portugisiske landslagsmannen. Du kan köpa Nemeziz modellerna 19.1 FG, 17.1FG, 19.3indoor, 19+FG,.4TF,.3TF,.3MG,.3IN,.3FG,.1FG, 19.3TF, 19.3IC, 19.3FG, 19.2FG, Messi 19.4TF, 19.3LL, 19.3LL TF, Messi 19.3indoor, 19+FG och.4 FxG till låga priser i vår onlinebutik.

Adidas X

Enny generation, med en snörlös design och mångsidighet som gör att de sticker ut,adidas X är de mest port populära paren på den internationella scenen idag. Från Gareth Bale till Gabriel Jesus till Heung-Min, dessa förstklassiga par ökar prestandan och lovar maximal komfort under alla omständigheter. Kolla inX 19.1FG, X 19.2FG, X 19.3TF, X 19.3IC, X 19+FG och X Ghosted+ FG i vår onlinebutik till rabatterade priser.

Välj dina skor efter terrängen

Premier När du väljer ett par fotbollsskor måste dubbarna vara anpassade till förhållandena på planen. Nedan presenterar vi alla typer av fotbollsskor som du kan hitta på sportisgood.

  • Soft Groud: utformade för spel på oljiga planer, SG-klackar är fästa med skruvar och kan by tas ut när som helst.De är tillverkade av styv plast eller metall och är utformade för att sjunka ned i marken och ge ettaggressivt grepp.

  • Fast underlag: FG-dubbskor är den vanligaste typen i branschen. Dessaformgjutna dubbar är utformade för användning påhårt gräs. Deras mångsidiga design innebär att de kan användas påsyntetiska eller oljiga planer. De är tillverkade av robust plast eller gummi för att säkerställa maximal stabilitet och utmärkta spelegenskaper.

  • AG: tillverkade av fast, flexibelt gummi, de är utformade för användning påsyntetiska ytor. De erbjuder sina användare minimum tryck ,utmärkt balans och stor spelkomfort.

  • Turf: dessa gummiknoppar är idealiska förfutsal, 5-a-side-fotboll och gatufotboll . De ger mycket bra grepp och är även lämpliga för spel på gräs och hårda planer.