Hitta alla fotbollsskor Nike

Köp dina nya par dubbar från det amerikanska märket Nike Football till bästa priser på Sport is good och spela som den berömda fotbollsspelaren Cristiano Ronaldo. Du hittar de senaste modellerna Mercurial, Phantomstrong > och Tiempostrong > för torra eller oljiga naturplaner, konstgräsplaner och inomhusplaner.

Det finns inga produkter som matchar urvalet

NikeJätten inom tillverkning av fotbollsskor

Vad kan vi säga om Nike förutom att det är världens mest kända varumärke för fotbollsskor? Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé, Gerard Piqué och Van Dijk - alla dessa stora namn spelar i fotbollsskor från märket med kommatecknet. Nike är ett amerikanskt företag som grundades 1971 och är särskilt populära fotbollsskor som har hittat in i hjärtat på världens bästa fotbollsspelare. Företaget sponsrar flera fotbollslag, bland annat clubs och landslag som Atlético Madrid, Chelsea, PSG, AS Monaco, FC Zürich och många flerautres. De olika sortimenten är anpassade för olika typer av fotboll och olika typer av planer. Så om du letar efter dubbar för att spela på naturgräs hittar du gjutna eller skruvbara dubbar , beroende på planens skick. Och indoor sulor för inomhusfotboll.

Nike fotbollsdubbar delas in i tre huvudkategorier. För det första finns Mercurial-serien för anfallare, främst kantspelare som Cristiano Ronaldo. Det finns också Phantom -serien för mittfältare och Tiempo -serien för försvarsspelare. Alla dessa modeller finns tillgängliga till kampanjpriser i vår onlinebutik.

Fotbollsskor Nike Phantom

Nike Phantom släpptes i januari 2019 och är den stora nya produkten från det amerikanska varumärket som ersatte Hypervenom. Det är utan tvekan en av de stora framgångarna när det gäller fotbollsskor. Det är port som bärs av kända fotbollsspelare som Lewandowski, Harry Kane och EdinsonCavani. Om du tittar på premier på den här modellen kommer du att bli förförd direkt. Den kombinerar elegant stil med komfort och har en design som är både vacker och perfekt praktisk. Den har Flyknit-teknik som formar sig efter din fot. De stabiliserande sulorna bidrar också till att förbättra din spelkvalitet. Flera Nike Phantom modeller finns i vårt sortiment, t.ex. Nike Phantom GT Pro Dynamic Fit med en krage som omsluter ankeln för en åtsittande passform.

Fotbollsskor Nike Mercurial Vapor

Historien om Nike Mercurial började 1996. Från början var den utformad för att matcha Brasiliens Ronaldo: snabbhet, ton, dribblingar och acceleration. Idag är den känd för att vara den mest port populära fotbollsskon bland proffs. Till skillnad från autres versionerna av Nike Mercurial har Vapor en låg profil. Den är utformad för att klara en 90-minuters sprint samtidigt som den ger en optimal känsla av fotens kontakt med marken. Den ger dig bättre kontroll över bollen tack vare det utmärkta greppet och de välplacerade dubbarna. Den är för närvarande en av de lättaste och mest bekväma modellerna på marknaden. Anthony Martial och Erling Haaland har redan port ted den. Och det gör vi också!

Fotbollsskor Nike Mercurial Superfly

Om du drömmer om att ha samma fotbollsskor som Cristiano Ronaldo ska du välja Superfly. Denna modell är en hög version av Nike Mercurial och ger mer stöd för ankeln. Port Superfly, som CR7 använder i varje match, kombinerar alla de senaste teknikerna från Nike: FlyKnit för ovandelen, Flywire för yttersulan, Dynamic Fit för kragen och Nike Grip för yttersulan. Kvaliteten på Nike Mercurial Superfly är oöverträffad. Den är ett av förstahandsvalen för ett antal spelare som spelar för några av världens bästa fotbollslag. Den har skapat sensation tack vare sina ambassadörer Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé och Jadon Sancho.

Fotbollsskor Nike Tiempo

Nike Tiempo lanserades första gången 1983, men upptäcktes av den breda allmänheten i samband med VM i USA 1994. Den utmärker sig särskilt för kvaliteten på materialet, som är känguruläder med mjuk touch och struktur. Det ger också stor komfort, stabilitet och flexibilitet i rörelserna. Dess ambassadörer är kända fotbollsspelare som Gerard Piqué, Ronaldinho och Andrea Pirlo. Vi har flera modeller från Nike Tiempo -serien tillgängliga till överkomliga priser. Så oavsett vilket underlag du spelar på kommer du att hitta ett par som passar dig. Kontrollera bara den specifika koden i slutet av referensen: AG för syntetiska ytor, SG för våta planer, FG för torra planer, TF för syntetiska planer eller INDOOR för futsal.