Väg och stig

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Herrskor av högsta kvalitet från running

running entusiaster behöver rätt skor för att kunna springa bekvämt under alla omständigheter. Det är därför varumärken som Asics, Nike och adidas strävar efter att producera kvalitetsskor som är utformade för träning och tävling. Oavsett om det gäller korta eller långa turer hittar du modeller som passar din löpstil tilloslagbara priser.

Skor för löpare på alla nivåer Träningsskor speciellt utformade för löpning running

Är du en hängiven löpare? Då är det viktigt att använda skor från running för att kunna springa säkert på underlag som vägar och stigar och samtidigt undvika mindre skador (blåsor och autres). Dessa kan orsakas av användning av olämpliga skor. De modeller som används av dagens löpare har bara ett mål: att erbjuda maximal komfort för idrottsmän och kvinnor. De enkla läderskor som löpare utrustades med i början av löpningen är sedan länge borta. I dag tävlar utrustningstillverkarna i uppfinningsrikedom för att se till att deras skapelser drar nytta av den bästa tekniken, till en sådan grad point att det nu är vanligt att se "andningsbara" skor. Varje komponent i ett par skor har genomgått betydande förbättringar.

Vilka skor ska du välja? Asics

Asics har till stor del byggt upp sitt rykte inom running. Idag är varumärket ett av de ledande namnen inom skor på running. Asics ligger i teknikens framkant, är innovativt och ligger steget före sina konkurrenter, särskilt när det gäller en särskild aspekt: stötdämpning. Det japanska märket har varit pionjärer när det gäller att använda gel i skosulorna. Det innebär att stötar absorberas mer effektivt, oavsett hur många kilometer du kör. Förutom dämpning gör Asics också framsteg när det gäller aerodynamik. Dessa tekniker finns på flaggskeppsmodeller som Gel-Quantum, Gel-Nimbus och Gel Kayano. Vill du att vi ska hjälpa dig att göra rätt val? Oroa dig inte, Gel-Quantum har intelligenta innovations som är utformade för att göra din löpning bekväm och effektiv. Dessa skor har GEL-dämpning för att minska stötar under dina långdistanslöpningar. TRUSSTIC SYSTEM i mellansulan ger en solid och stabil bas för varje steg. Slutligen har de lätta, flexibla skaft som ger mycket flexibilitet och minskar belastningen under långa löprundor. Ta tillexempel Gel Quantum 360! Den är tillgänglig till ett reducerat pris. Vill du ha fler valmöjligheter?autres Välj GEL-NIMBUS 21, som ärperfekt för långdistanslöpning. Den externa kopplingsmotorn ger hälen ultimat stöd, OrthoLite-svampkragen ger effektiv fukthantering och den formgjutna EVA-innersulan håller fötterna torra. Du kan också ta på digGel Kayano 26! Du har tur, för dessa par finns tillgängliga till ett specialpris.

Vilka skor ska du välja för löpning? adidas

Adidas är nu ett av de ledande varumärkena i världen running. Det är inte bara resultatet av en framgångsrik marknadsföringsstrategi, utan beror också på de stora förbättringar som innovations har gjort på sina skor. En av de förbättringar som har revolutionerat running -industrin är Boost-tekniken. Genom att integrera en sula i sina modeller som kan absorbera kinetisk energi och sedan släppa tillbaka den till löparen i betydande mängder, har märket 3-stripes lyckats hålla sig före alla sina konkurrenter. Bland flaggskeppsmodellerna finns Ultraboost, Solar och FocusBreathein. Behöver du en boost? Välj Ultraboost M! Mellansulan i 100% Boost ger dig energiåtergivning och överraskande dämpning. Den är utrustad med Torsion System för ökad stabilitet och effektiv avrullning. Yttersulan i Stretch Web ger extra grepp och slitstyrka. Vill du ha fler alternativ?autres Prova modellen Focus Breathein .Förutom en BOUNCELITE EVA-mellansula som ger bra energiåtergivning vid varje steg, kombinerar yttersulan vågor och mikrotexturer för att optimera löpförmågan. Komforten garanteras av FIT-teknik och en ventilerande, vadderad ovandel. Slutligen är Solar -serien idealisk för träning. Det finns 3 modeller i denna serie: Solar Drive, Solar Glide och Solarboost. Deras gemensamma kännetecken point är Boost-sulan som utrustar dem och säkerställer energiåtergivning. Men Solar Glide och Solarboost har också torsionssystemteknik, en Fit Counter-häl och en Continental yttersula. Det ger bättre stabilitet, stöd och grepp. Få dessa skor till ett lägre pris.

Vilka skor ska du välja från running Nike ?

Märket med kommatecknet är allestädes närvarande på trainermarknaden på running. Nike ligger alltid i teknikens framkant och ärorigine av de viktigaste innovations när det gäller running skor. Ett exempel är Air-Sole-tekniken, där luft sprutas in i skosulorna för att förbättra stötdämpningen. Det finns också Flyknit-teknik: ett nätmaterial ultra-andas och är mer flexibelt än något annat material. Dessa tekniker är väl representerade i flaggskeppsmodeller som den berömda Pegasus utrustad med Zoom Air i hälen och framfoten, vilket gör dem lätta och responsiva samtidigt som de ger optimalt stöd. TaNike Air Zoom Pegasus 37 FlyEase eller Nike Air Zoom Pegasus 38 från You. Unna dig dessa par till rabatterade priser .

Hur är det med autres varumärken?

Trots dominansen av några få märken i running skosektorn, skulle det vara synd att förbiseautres spelare som Saucony, New Balance, Mizuno, Under Armour och Reebok. De sistnämnda tillverkar helt tillförlitliga modeller somTriumph 17 från Saucony, SHANDO från New Balance, Runner 4.0 från Reebok och HOVR Sonic 3 från Under Armour.