Vårt urval av sportskor för herrar

Vårt urval av running skor för herrar består av de bästa märkena på marknaden, såsomAsics, Adidas, Nike, Saucony, Columbia, Under Armour, Reebok, för att erbjuda dig kvalitetsprodukter som passar alla typer av löpning, oavsett om det gäller trail, landsväg,vandring eller friidrott. På Sport is Good har vi allt du behöver för att uppnå dina mål när det gäller prestanda och komfort. Kolla in vårt urval av herrskor från running till oslagbara priser.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Herrskor i premiumkvalitet running för dina aktiviteter

Behöver du ett par skor av hög kvalitet för dina träningspass outdoor? Sportisgood met har ett brett urval av modeller som passar alla dina sporter: väg och spår, trail, vandring, friidrott, fitness.

Specialiseraderunning skor för landsvägs- och terränglöpning

Om du springer på väg eller i terräng är det viktigt att väljaherrskor med egenskaper som är skräddarsydda för din sport. Dämpning, stöd, stabilitet och komfort är de viktigaste egenskaperna för denna utrustning. Beroende på terrängen bör skorna habra dämpning för att absorbera stötar. Stöd är också viktigt, så att dina fötter har en optimal position under hela ansträngningen. En modell somAsics Kayano ger dig bättre balans tack vare Gel-dämpningssystemet Asics. Denna teknik ger också den högsta nivån av stötdämpning för extra skydd och komfort.

De bästa trail skorna för män

trail är en krävande disciplin som i allmänhet utövas på stigar och backar. Terrängens tekniska karaktär är en viktig parameter att ta hänsyn till när du väljer rätt herrskor. Om du ofta springer i mer eller mindre vanlig terr äng kommer lätta modeller med braandningsförmåga att göra susen. De från Vibram Five fingers är ett utmärkt val tack vare sin imponerande lätthet i kombination med sin flexibla sula. För svårare terräng är det bäst att välja mer robusta skor med skydd mot väder och vind. Om du vandrar på våta ytor rekommenderar vi modeller med stegjärn förbra grepp.

De vandringskängor som presterar bäst

Oavsett om du vandrar för skojs skull eller som en sportaktivitet behöver du lämpliga skor. För korta pass rekommenderar vi att du väljer skor som ärflexibla, lätta och andas. Skor som är idealiska för minivandring har enastående grepp och bra stadga. Med flexibla sulor garanterar de optimal komfort för korta sträckor. Om du vill vandra längre sträckor bör du välja modeller som kombinerar robusthet, skydd och komfort. High-top-modeller somAdidas Terrex Free Hiker är ett starkt rekommenderat alternativ för optimalt fotledsstöd på dina långa äventyr .

Friidrottsskor för träning och tävling

Om du är en erfaren löpare behöver du utrustning av högsta kvalitet för att kunna springa running under bästa möjliga förhållanden. Är du mer av en sprint-, medeldistans- eller terränglöpare? För sprint behöver du ett par skor medstyva sulor, som har fördelen att varamer dynamiska. Skor för medeldistanslöpning är däremot väldigt annorlunda. Till skillnad från sprint kräver denna variant skor med häldämpning för att undvika stötar. Sulorna bör vara tillräckligt flexibla för att göra dina löprundor mer bekväma. För terränglöpning behöver du broddar som är speciellt utformade för denna disciplin. Välj ett par med dämpning i hälen och med sulor som är mer eller mindre styva.

Ett brett urval av fitness och träningsskor

Högpresterande skor är nödvändiga om du vill vara mer flexibel och lättviktig under dina fitness och träningspass. Herrskor av hög kvalitet är en viktig tillgång för din komfort. Dessutom begränsar rätt utrustning risken för skador under dina sportaktiviteter. Välj skor som är både lätta och flexibla så att du kanröra dig fritt. Andningsförmåga är en annan faktor att ta hänsyn till crucial för att säkerställa att du känner dig bekväm durant dina ansträngningar. En modell som Reebok Flexagon Energy 3.0 MT har en ovandel somandas och håller dig sval hela tiden.

Skor running: De mest pålitliga märkena till bästa pris

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren idrottare hittar du här de bästa herrskorna för att utöva din favoritsport under optimala förhållanden. Vi erbjuder dig ett brett urval av modeller från ledande varumärken: Asics Adidas, , , NikeSaucony Columbia, Under Armour, Reebok... Genom vårt urval av skor , kan du dra nytta av utrustning av högsta kvalitet utan att spendera en krona . running fortune Utnyttja våra kampanjer och specialerbjudanden för att hitta innovativa produkter till rabatteradepriser. Titta inte längre än sportisgood förbra erbjudanden.