Alla sneakers Asics

Alla sneakers Asics tillgängliga på Sport is Good! De bästa modellerna finns tillgängliga, t.ex. Gel-1090, Gel-1130...

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sneakers Asics för löpentusiaster: Prestanda i varje foulée

Asics är det självklara valet för löpare som söker prestanda, komfort och stabilitet. Modellen Gel-Kayano, med sin Gel-teknik för optimal stötdämpning, är ett riktmärke för löpare som vill ha exceptionellt stöd och komfort under långa distanser. För dem som föredrar lätthet och snabbhet erbjuderAsics Gel-Nimbus en viktlös löpupplevelse tack vare sin avancerade dämpning och responsivitet. Asics GT-2000 är perfekt för löpare med måttlig pronation och erbjuder stabilitet och stöd för att förebygga skador och förbättra prestationen.

Sneakers Asics Lifestyle Stil möter komfort

Utöver löparvärlden erbjuder Asics även en serie sneakers lifestyle , som kombinerar varumärkets legendariska komfort med en mer urban stil. Modellen Asics Gel-Lyte III, med sin ikoniska design och varierande färger, kommer att tilltala dem som letar efter trendiga och bekväma skor för vardagsbruk. Asics Tiger Corsair , inspirerad av 70-talsskorna running, erbjuder en mycket modern look vintage , perfekt för dem som vill kombinera retrostil med modern komfort. Slutligen, för en mer minimalistisk touch ärAsics Gel-Saga, med sin strömlinjeformade estetik och lätta konstruktion, det perfekta valet för en sneaker som är både snygg och funktionell.

Dessa modeller vittnar omAsics:s expertis inom området sportskor, med fokus påaccent teknik och komfort, samtidigt som de uppfyller förväntningarna hos urbana modeälskare som letar efter sneakers som är både snygga och praktiska för vardagsbruk.