Skor trail

Vill du ge din lilla idrottare den bästa utrustningen? På sportisgood hittar du ett brett urval av kvalitetsskor för barn till små priser anpassade till deras nivå och spelplan. Här hittar du ett brett utbud av skor från trail junior designade av stora märken som Columbia, adidas, Joma ...

Fler filter

Fallande ordning
Ett urval av de bästa löparskorna för barn trail

trail running eller naturlöpning är en aktivitet outdoor som kan utövas i en mängd olika terränger, inklusive grusvägar, slätter, skogar och berg. När du är ute och springer utsätts dina fötter för stötar och måste hantera de olika hinder som finns längs vägen: rötter, stenar, lera... För att minska risken för skador och kunna njuta av en behaglig session är det viktigt att bäraskor som är speciellt utformade för löpningutomhus. Skorna på trail är mer än bara sportskor och har specifika egenskaper som är utformade för komfort och prestanda. De flesta av dessa par ärlätta och utrustade med avancerade komponenter som vibram Megagrip-sulor för optimalt grepp i både hal terräng och påtekniska stigar. Vissa modeller harmultidirektionella stegjärn för bättre grepp och stabilitet. För bergsspår rekommenderar vi att du väljer skor med stötdämpande skydd mot väder och vind. De är tillverkade av tekniska material och har ovandelar iventilerande mesh som säkerställer god luftcirkulation så att du håller dig sval och bekväm under dina expeditioner i naturen, även under "extrema" förhållanden .

Letar du efter skor förpojkar eller flickor som passar din unga idrottare på trail? Då har du kommit till rätt ställe. På sportisgood hittar du ett brett utbud avskor från trail junior för att utrusta din lilla champion med produkter avhögsta kvalitet. Oavsett om ditt barn vill ge sig ut på skogsstigar eller utforska teknisk terräng, hittar du säkert rätt modeller för deras behov med bara några klick i vår onlinebutik. Här hittar du ett urval av pålitliga trail löparskor för barn från toppmärken som Asics,adidas och Columbia. Och om du vill köpa ditt barns löparskor till bästa pris kan du utnyttja våra specialerbjudanden: bra erbjudanden på trail utrustning för de allra yngsta .

Hur väljer man löparskor till sitt barn trail?

Ditt barns val av trail -utrustning bör inte tas lätt på, eftersom det garanterar komfort och en säker löpning. Trailskor ska vara lätta och bekväma med bra stöd för foten. Välj modeller med flexibla sulor och bra energiåtergivning, så att du får en bättre känsla under hela löprundan. För att kunna njuta av trail i vått väder, välj trail barnskor tillverkade av vattentäta, slitstarka material. trail T ack vare junior kollektion avmärkesskor som vi har tillgängliga, kommer du säkert att hitta det par som är helt rätt för ditt barn .

Vilka märken av skor ska du välja för trail?

Varumärket Asics ärkänt för sina högkvalitativa running -skor och erbjuder också sina berömda skor utrustade med GEL-teknik : Asics Gel Trabuco, Asics Gel Venture, Asics Gel Sonoma, Asics Gel Fujitrabuco. Med specifika egenskaper beroende på terrängen ger dessa olika serier dig utmärkt stabilitet och exceptionell dämpning så att du kan ge dig ut på dina äventyr med fullt förtroende. SpecialistenOutdoor Columbia finns också representerad i vår onlinebutik genom sina flaggskeppsmodeller som Columbia Trailstorm Waterproof, Columbia Ivo Trail, Columbia Montrail FKT och Columbia Trans Alps FKT. Varumärket med de tre adidas ränderna är också känt för sina berömda trail adidas Terrex-stövlar, som kombinerar lätthet, komfort och prestanda. Dessa par harBoost-dämpningsteknik som är utformad för att fördela chockvågor optimalt. trail B esök vår onlinebutik för att hitta de bästa adidas barnskorna: adidas Terrex Agravic, adidas Terrex Swift, adidas Terrex Eastrail....

Kvalitetsbarnskor för alla typer av terräng trail

För en bekväm och säker löprunda inaturen är det viktigt att köpa trail skor som är anpassade till terrängen. På stigar trac ärdämpning och lätthet de viktigaste kriterierna. För mer teknisk terräng ska du välja skor med greppvänliga sulor som ger utmärkt grepp i backar och på hala ytor. Här hittar du ett komplett urval av billigaskor från toppmärken trail som kommer att öka ditt barnskomfort och prestanda.