Vårt urval av sportskor och sportkläder för barn

Vill du introducera ditt barn till löpning (running och trail)? Det finns inget bättre än att ge dem den perfekta utrustningen för dessa aktiviteter. Asics, Adidas, Puma, Joma och Reebok erbjuder kvalitetsskor och kläder som hjälper ditt barn att utvecklas under bästa möjliga förhållanden.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

outdoor utrustning för de allra yngsta

De flesta stora inom en disciplin började mycket tidigt, dvs. durant barndomen, för att bli bäst i klassen. Denna utrustning från running, trail och fitness kommer att göra det möjligt för dina barn att följa i deras fotspår.

Skor från outdoor och indoor, lika eleganta som de är effektiva

Skor från running

De här robusta, tåliga och slitstarkaskorna från running har flexibla sulor utan märken med utmärkt grepp på marken för bra stabilitet och bra stöd. Tack vare teknologier som GEL™ eller AMPLIFOAM™ från Asics ochautres, somutvecklats av giganter som Joma och Adidas, ger de bättre dämpning och ökad komfort. Dessa par är också mycket lätta och flexibla, vilket gör att dina små kan springa mil efter mil utan att känna av sin vikt.

Skor för trail

För de ibland steniga och ojämna stigarna som finns på trail är det nödvändigt att förse dem med par som är mer solida och bättre anpassade till marken. Columbia Med detta i åtanke har esprit och Adidas skapat bekväma, lätta och flexiblaskor med överlägsna greppsulor. Med Omni-Grip-teknik, TRAXION™ ochautres innovations teknik på fältet är dessa par de perfekta partnerna för att hjälpa dina små mästare att nå slutet på alla banor.

Med de egenskaper som anges ovan är dessa skor naturligt lämpade för vandring.

Skor från fitness

Med en mer avslappnad design är dessa modeller idealiska förindoor, särskilt fitness. De är mycket flexibla och lätta, vilket gör att dina barn kan träna med total komfort. Deras udda snitt gör att de kan bäras till en mängd olika looks streetwear port , och kan bäras vid en mängd olika tillfällen (utflykter, skoldagar, födelsedagskalas etc.).

Föratt förhindra skador haralla dessa juniorskor förstärkningar på känsliga områden för optimal säkerhet.

Och glöm inte att ge dem rätt kläder!

Bekväma, snygga och högpresterande kläder

För att kunna prestera bra i alla sina fritidsaktiviteter, oavsett om det gäller sport eller lek, behöver dina barn rätt kläder. Ett brett urval av atletiska och avslappnade överdelar och underdelar finns tillgängliga för att hålla dem glada.

Funktionella badkläder och avslappnade T-shirts

Dessa utflykts- och träningskläder ärtillverkade av de finaste ty gerna som ärsmidiga, andas och känns mjuka och håller dig i gott fysiskt skick under hela din ansträngning, för maximal komfort och prestanda. Deras stora flexibilitet möjliggör naturliga rörelser för felfri rörlighet. Så att dina barn kan röra sig som de vill. Oavsett om de är på gymmet eller utomhus ger dessa omsorgsfullt designade plagg en snygg atletisk touch till deras look. Dessa toppar finns också med Disney design, så att de kan kombinera sin kärlek till sport med sin kärlek till Musse Pigg. De är också perfekta för vardagsbruk.

Om dina barn är mer engagerade i sina sportdiscipliner är dessa chasubles som utvecklats av Errea perfekta för deras träningspass. De är designade för att ge perfekt ventilation och fukttransport rapide och är idealiska för intensiv träning.

Matchande byxor, shorts och shorts

För att fullända deras look look, glöm inte att ge dem matchande underdelar. shorts ,högkvalitativa byxoroch shorts med sportig look och Disney finns tillgängliga för att sätta ett leende på dina framtida mästares ansikten. Ett urval av stilar som passar alla årstider gör det möjligt för de små att utöva sin favoritsport när som helst på året.

Tvådelade set finns också tillgängliga för att slå två flugor i en smäll.

Dessa plagg är iallmänhet avsedda för aktiviteter outdoor och är tillverkade av starkt, robust tyg för att garantera utmärkt nötningsbeständighet och optimal hållbarhet.

Kläder som klarar naturens skiftningar

Oavsett om du är pojke eller flicka har vårt breda utbud av jackor och sweatshirts garanterat rätt outfit för kallt väder. Med eller utan huva, med vattentät eller vindtät yta - dessa vinterplagg med utmärkt värmeisolering är perfekta för alla typer av dåligt väder. De är bekväma och skyddande och är designade med flexibelt, lättviktigt tyg för att inte hindra motoriken.