Elektronik

Komplettera din löparutrustning med ett brett urval av högkvalitativ elektronisk utrustning från running: klocka, ersättningsarmband, running fodral, running armband, stoppur, GPS. Garmin, Thuasne, Asics, Sporti France ... Alla de stora varumärkena finns tillgängliga det bästa prisetpå sportisgood.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vår elektroniska löparutrustning

För tillfälliga löpare på jogging eller nybörjare på running består utrustningen ofta av en tröja och shorts eller träningsoverall. De mest erfarna löparna och de som vill förbättra sina prestationer har nu ett utbud av elektroniska tillbehör som hjälper dem att hålla jämna steg med sina framsteg. Dessa praktiska och funktionella prylar är utformade för att följa löparna i deras aktiviteter och ge dem en hög nivå av komfort.

De uppkoppladeklockorna från Garminkombinerar design med den senaste tekniken och ger dig detaljerad träningsstatistik så att du enkelt kan följa dina framsteg . Varumärkets uppkopplade armband visar diskret viktiga data som din puls under dina sportaktiviteter och i vardagen. För att göra det enkelt att bära din smartphone när du är ute och går, välj ett praktiskt telefonarmband tillverkat av bekväma material. Tillbehör som GPS kommer att vara dina bästa allierade för att enkelt hitta rätt.

I vår sportisgood online shop erbjuder vi dig ett urval avelektronisk utrustningtill debästa priserna för running och outdoor aktiviteter. För booster din prestation under dina löppass hittar du här ett brett urval av högkvalitativa produkter för män, kvinnor och barn: klocka GPS, ansluten våg, ersättningsarmband, monteringssats, telefonhållare... Dra nytta av utrustning som kombinerar tillförlitlighet och funktionalitet och som designats av välkända varumärken som Garmin eller Nike.

Ett brett utbud av armband och uppkopplade klockor Garmin

Garmin är ettvarumärke som specialiserat sig på navigationssystem via GPS och är också känt för sitt utbud av uppkoppladeklockor och armband för sporter som running,vandring, trail och triathlon .

Cardio-klockan är en viktig del av utrustningen och är den perfekta följeslagaren för att hjälpa dig att förbättra din kondition och följa dina framsteg. Beroende på modell kan du med denna enhet enkelt analysera dina utflykter och få detaljerade resultat som tillryggalagd sträcka eller kaloriförbränning. De mest omfattande anslutna multisportklockorna har olika funktioner som höjdmätare, barometer, optisk sensor, ruttminne och röstcoachning. De flesta av dessa prylar har funktioner som en MP3-spelare så att du kan lyssna på din favoritmusik under löppassen. Letar du efter en löparklocka av hög kvalitet för dina tränings- eller lö ppass? Oavsett om du behöver en enkel, intuitiv GPS -klocka eller en avancerad modell med prestationsmätning hittar du säkert det du letar efter i vår sportisgood online shop. Vårt team har valt ut de mest avancerade modellerna för dig, både när det gäller design och kvalitet. Komplettera din elektroniska utrustning på running genom att välja de bästa produkterna designade av varumärket Garmin: Garmin Forerunneur 745 klocka, Garmin Vivoactive 4S klocka, Garmin fenix 6S klocka, Garmin Vivofit klocka.

Ettmer diskret alternativ, det uppkopplade armbandet eller aktivitetsmätaren, erbjuder mer eller mindre samma funktioner som en uppkopplad klocka: pulsmätare, stegräknare, kaloriräknare, sömnkvalitet. Genom att ansluta den till en applikation kan du enkelt följa dina framsteg och förbättra din motivation och prestation. Aktivitetsarmband är perfekta för både amatörer och erfarna löpare . När du väljer ditt anslutna armband ska du välja modeller som erbjuder funktioner som är skräddarsydda för dina behov. Välj armband med OLED-skärmar för optimal skärmkvalitet.

Elektroniska kvalitetsprodukter för booster din prestation

På sportisgood erbjuder vi dig också ett brett urval av elektroniska enheter som utvecklats av varumärket Garmin för analys av kroppsmassa eller benmassa. Upptäck ett brett utbud av bluetooth- och wifi-anslutna vågar för att övervaka viktvariationer tack vare deras olika avancerade funktioner. Oavsett om du vill gå ner i vikt eller öka din muskelmassa hittar du den smarta våg som bäst passar dina behov och krav som idrottsutövare i vår onlinebutik.

Ersättningsarmband för klockor och aktivitetsmätare Garmin

För att hjälpa dig att ta hand om din elektroniska löputrustninghar sportigood även ersättningsarmband för GPS anslutna klock ordesignade av Garmin. Dessa reservdelar finns i divers färger och gör det också möjligt för dig att personifiera din cardio-klocka eller ditt anslutna armband för en unik look.