All vår körutrustning

Som alla sportaktiviteter med självaktning kräver running rätt utrustning. Tillbehör, elektronik, träningsutrustning, skydd, bagage... du hittar allt du behöver för att utöva denna sport under bästa möjliga förhållanden på vår webbplats.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Förstklassig utrustning för alla sportentusiaster running

Vill du cykla på running? Då är det viktigt med specifik utrustning som hjälper dig att prestera under alla omständigheter. Börja med tillbehör ! Vi föreslår flera typer av anpassade produkter som kommer att vara mycket användbara på fältet.

Tillbehör för den perfekta löparen till de bästa priserna

Vattenflaskor för bra vätskebalans

Durant I varmt väder ärvattenflaskor ett måste. Eftersom denna sport innebär löpning över sträckor av varierande längd kommer du att svettas mycket. Och det innebär oundvikligen uttorkning. Om du vill undvika de obehagliga effekterna av uttorkning måste du dricka regelbundet. Dessa vattenflaskor är mycket lätta och praktiska, så att du alltid har något att torka ut dig på portsalt . På cas o& ugrave; vill du hålla din dryck sval längre ska du välja isotermiska modeller . För att du ska kunna dricka utan att behöva stanna har formgivarna sett till att locken fortfarande är praktiska att använda.

Bälten för extra bekvämlighet

För att bära dessa värdefulla vätskor, glöm inte att bära lämpliga bälten. Dessa kan också användas för att bära alla möjliga användbara föremål som din smartphone eller energibars. Dessa bälten är utformade för att hålla din utrustning torr även när du är ute i regnet. De är huvudsakligen tillverkade av neopren, ett syntetiskt tyg som ståremot fukt, och är tillräckligt vattentäta för att förhindra skador. Och när det kommer till det praktiska är de justerbara för optimal passform. Dessa kvalitetsbälten finns tillgängliga tilloslagbara priser!

Vandringsstavar för extra stabilitet

Ettannat mycket praktiskt tillbehör som kommer att ge dig en rejäl hjälpande hand när du går uppför och nedför kullar är vandringsstavar. Ultra-De är tillverkade av lättviktsmaterial som aluminium och kolfiber. För att du ska kunna gå bekvämt har experterna utrustat dem medhandtag av skum eller kork förmaximal svettavledning. Och för att du ska få ettbra gre pp omhandtagen är remmarna tillverkade av tyg somandas och kan justeras för att passa dina behov. För ett perfekt grepp på marken kan stavarna utrustas med tungstensspetsar. Unna dig dessa viktiga artiklar till bästa pris!

Och hur är det med skydd för running?

Har du haft lite problem med fotleden på sistone och vill vara på den säkra sidan? Dåbehöver du ankelstövlar för att kunna springa med sinnesfrid påesprit! Genom att ge rätt stöd/kompression ger de digoptimalt stöd i varje steg du tar. De är tillverkade avinnovativa material och minskar risken för återfall avsevärt. Deras anatomiska design innebär att du inte kommer att känna något obehag när du bär dem. Tveka inte att ta en titt på våra olika lågprismodeller!

Små elektroniska prylar som gör hela skillnaden

Eftersom löpning i naturen kräver utmärkt orienteringsförmåga behöver du klockorna GPS för att hålla dig i rätt riktning. Förutom att ge dig information om den rutt du behöver ta, innehåller dessa klockor en mängd användbara indikatorer autres. Barometrisk höjdmätare,accelerometer, pulsoximeter,stoppur... du har allt du behöver för att hantera ditt lopp effektivt och optimera dina ansträngningar beroende på situationen .

En ryggsäck för det viktigaste

Om du planerar att springa en långhelg är en ryggsäck oumbärligför att bära dina personliga tillhörigheter och autres tillbehör. Våra ryggsäckar är tillverkade av lättviktigt ,men mycket slitstarkt tyg ,så att du inte behöver bära för mycket.Vadderingen på ryggen ger skön komfort. De har också fickor för vattenflaskor. Unnadig en ryggsäck av högsta kvalitet till ettoslagbart pris!

Träningsutrustning som gör dig redo för D-dagen

Som en allroundaktivitet kräver running bra fysiska förberedelser. Vill du träna utan att lämna hemmet? Då behöver du rätt utrustning, t.ex. ett löpband. Våra produkter är utformade för att ge dig tillgång till olika träningslägen och låta dig utvecklas i din egen takt. Alla våra modeller kombinerar prestanda och funktionalitet och ger dig bästa möjliga träning.