Skor running

Sport is Good erbjuder vi ett brett urval av skor från running för att tillgodose behoven hos löpare på alla nivåer. Våra skor är designade med högkvalitativa material för att erbjuda exceptionell andningsförmåga, komfort och hållbarhet.c Oavsett om ditt barn är en nybörjare eller en erfaren löpare kommer de att hitta vad de behöver här.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Oavsett om du letar efter löparskor för landsvägslöpning, terränglöpning eller inomhuslöpning har vi det du behöver. Vi erbjuder löparskor med olika egenskaper, t.ex. en mellansula i skum för överlägsen dämpning, en ovandel i mesh för maximal andningsförmåga och en yttersula i gummi för optimalt grepp.

Vi förstår att varje löpare har olika behov, och därför erbjuder vi en mängd olika stilar och storlekar för att passa dina individuella krav. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren idrottare kommer våra skor från running att hjälpa dig att uppnå dina löparmål och ta hand om dina fötter under hela din löpresa.

Naturligtvis finns här mer information om de skoprodukter vi erbjuder från running.

 1. Mellansula av skum: Alla våra running skor är utformade med en mellansula av premiumskum som ger extra dämpning och skyddar dina fötter mot markpåverkan. Mellansulan är också lätt, så den kommer inte att tynga ner dina fötter när du springer.

 2. Ovandel som andas: Vi använder högkvalitativa material för ovandelen på våra running skor, vilket ger maximal andningsförmåga för att hålla dina fötter torra och bekväma. Ovandelen är också utformad för perfekt passform och en känsla av att vara nära huden.

 3. Yttersula i gummi: Yttersulan på våra running skor är tillverkad av högkvalitativt gummi som ger maximal dragkraft på en mängd olika underlag. Den är också utformad för att vara slitstark och tålig mot slitage.

 4. Tät passform : Våra running -skor har en tät passform som ger optimalt stöd för fötterna när du springer. Detta förhindrar att skorna skaver och glider, vilket kan leda till skador.

 5. Breddalternativ: Vi erbjuder även running -skor i olika bredder för att tillgodose behoven hos löpare med bredare eller smalare fötter. Det här alternativet gör att skon passar dina fötter bättre.

 6. Elevated designgant : Våra running skor är också designade för att vara snygga och attraktiva. Vi erbjuder olika stilar och färger så att du kan hitta det par som bäst passar din stil.