Resväskor

Dra nytta av våra specialerbjudanden för att komplettera din running, trail, vandrings- och trekkingutrustning! Väskor och bagage som utvecklats av de stora namnen på området som The North Face, Columbia, Camelbak, Mizuno och Asics finns tillgängliga till oslagbara priser.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vilken typ av väskor ska man välja för alla aktiviteter outdoor?

Runninglöpning, trail,trekking och vandring... alla dessa aktiviteter outdoor kräver divers tillbehör för att säkerställa maximal komfort och prestanda. För att göra löp- och vandringsentusiaster nöjda har ledande utrustningsdesigners som Noth Face tagit fram en rad tillbehör.Utrustningsdesigners som The Noth Face, Columbia,Camelbak,Mizuno och Asics har utvecklat flera typer av väskor och bagage som passar för både korta och långa resor .Sportisgood erbjuder ett brett urval av högkvalitativaväskor och bagage till lågapriser.

Lätta väskor och bagage för löpare och traillöpare

Smartphone, ljudenhet, nycklar eller autres tillbehör... du kan ta med dig allt du behöver på alla dina löprundor i staden eller ute i vildmarken, oavsett distans, tack vare våra bananer som är utformade för älskare avrunning och trail. Du kan till exempel välja serien Columbia Tandem Trail, som är utformad i lättviktsmaterial . Den hålls på plats perfekt av ett justerbart höftbälte och har en vadderad, ventilerande panel baktill för optimal komfort port . Flera zipp fickor håller alla dina små nödvändigheter snygga och prydliga. Du kan också köpaautres modeller som Columbia Lightweight Packable, Columbia zigzag, Columbia Lightweight, Columbia popo, Asics pouch m, The NothFace City Voyager, Urban Classic Outdoor och Women's adidas Sport Casual till kampanjpriser.

Du kommer också att älska våra vätskeväskor, som håller dig sval på alla dina långdistanslöpningar. Vi rekommenderar särskilt Camelbak Octane 10L. Denna ryggsäck är lämplig för alla typer av lätt utrustning och har en 10-liters huvudbehållare och ytterligare 2 liter vid cas o& ugrave; det räcker inte. Den har också fickor och fästen förautres andra typer av utrustning, t.ex. vandringsstavar. De vadderade och mycket funktionella axelremmarna gör port lätt att använda i alla situationer. Du kan också välja mellan flera autres lågprismodeller, t.ex. Camelbak Octane XCT 7L, Camelbak Ultra 10L, Camelbak Fourteener, Camelbak Octane 16L. Alla dessa egenskaper gör dem idealiska förvandring och trekking. De har också reflexdetaljer på baksidan för bättre synlighet vid aktiviteter nattetid.

Väskor för trekking och vandring

För längre äventyr i vildmarken väljer du rymligare modeller som är bättre lämpade för den utrustning du behöver. Vi erbjuder olika typer av väskor, beroende på hur mycket utrymme du behöver.

Ryggsäckar

Viintroducerar de helt nya Columbia Tandem Trail ryggsäckarna med toppstängning. Dessa lätta, rymliga ryggsäckar har inner- och ytterfickor för tillbehör och vattenflaskor samt fästen för vand ringsstavar. De är utrustade med justerbara remmar i ventilerande tyg med invändig stoppning och garanterar enkel och bekvämtransport av alla typer av utrustning. autres nya modeller som Columbia Convey 25L Rolltop och Columbia Tandem Trail 16L finns också tillgängliga till konkurrenskraftiga priser. Du kan också dra nytta av stora rabatter påryggsäckar från The North Face Borealis, The North Face Electra för kvinnor, The North face Cryptic, Asics Sport och många flerautres .

Sportväskor

För längre resor kan du unna dig större resväskor. Dessa robusta väskor kan transporteras med fastsydda handtag och justerbara axelremmar och rymmer en mängd viktiga saker för alla dina äventyr i skogen eller bergen. Just nu har vi ett specialerbjudande på Mizuno karate och Asics Essentials foldaway.

Pannier, handväskor och gymväskor

För korta resor och daglig träning kan du välja små väskor som rymmer några medelstora och små utrustningsdetaljer som är nödvändiga för alla dina aktiviteter. De flesta av dessa väskor ärlätta och enkla att bära och har reflexdetaljer för bättre synlighet vid aktiviteter nattetid.

Högkvalitativa väskor för extrema förhållanden

Dessa väskor och bagage är utformadeför praktisk användning outdoor och måste vara lämpliga för alla förhållanden som kan uppstå i utomhusmiljön. Konstruktörerna har därför valt ut de bästa textilierna på marknaden för att garantera utmärkt nötnings- och väderbeständighet, förmaximal hållbarhet. Som ett resultat är de lätta att underhålla och lämpliga för alla typer av tvätt.