Tillbehör

Här hittar du alla tillbehör från running du behöver för att förbättra din komfort under passen: mössor, vattenflaskor, stavar, pannband, glasögon, bälten, skosnören. Utrusta dig med de bästa märkena till bästa pris på sportisgood: Nike, adidas, Camelbak, Swix...

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Tillbehör running från ledande varumärken för booster din prestation

Löpning kräver rätt utrustning, men vissa tillbehör är lika användbara för att öka komforten under dina utflykter. Löpare utsätts ständigt för olika element, t.ex. sol och kyla, och måste anpassa sig därefter. För att löppassen alltid ska vara trevliga och fria från obehagliga överraskningar är det en bra idé att utrusta sig med tillbehör från running , t. ex. skyddsglasögon, mössor och löparbälten.

Sportisgood erbjuder dig ett brett urval avlöpartillbehör för män, kvinnor och barn för att förbättra din prestation: vattenflaskor, pannband, snören, löparbälten, halsvärmare, benvärmare, promenadstavar, vandringsstavar etc.Runningtrail Oavsett vilken din favoritsport är hittar du de tillbehör du behöver till debästa priserna i vår onlinebutik. Vårt team har högkvalitativa running produkter för dig tilllåga priser, från ledande varumärken som Nike, adidas, Camelbak.

Ett brett utbud av mössor som skyddar dig mot väder och vind när du springer

För att kunna springa bekvämt i kallt väder är det viktigt att täcka över extremiteterna för att hålla kroppen varm. Om du vill få ut detbästa av din löpning rekommenderar vi att du väljer en mössa tillverkad av tekniska material som är lämpliga för löpning på running. Välj rätt storlek för att skydda panna och öron. För att undvika obehagskänslor under löprundan ska du välja en mössa ilättviktsmaterial med elastan för en bekväm passform och stöd. På sportisgood hittar du ett brett urval av running mössor i olika storlekar till minipriser, designade av sportmärket Errea.

Skyddsglasögon för löpning

Tillsammans med runninghattar och kepsar ärsolglasögon ett utmärkt sätt att skydda sig mot solen. Denna praktiska accessoar från running ger också skydd mot vinden under dina bergsäventyr och dina trail pass. De flesta av dessa glasögon ärlätta och derasflexibla material gör dem bekväma att bära vid t. ex. löpning. I allmänhet är dessa par utrustade med en lins som ger optimalt skydd mot UV-strålar. Oavsett om du letar efter ett par mångsidiga solglasögon eller vill investera i ett par som är särskilt utformade för löpning, kommer du säkert att hitta det du letar efter på sportisgood.

Ett brett utbud av leggings för högpresterande löpning

För vissa löpare är leggings ett viktigt tillbehör för att minska muskelsmärta och förebygga kramp. Dessa tillbehör från running hjälper till att förbättra blodcirkulationen och denvenösa returen, vilket minskar tröttheten. Syftet med att bära leggings är att stabilisera vibrationer och förbättra syresättningen av dina muskler, så att dupresterar bättre när du springer. Detta hjälper dig också autres att återhämta dig snabbt efter träningen. Här hittar du ett brett utbud av leggings tillverkade av antiperspirations- och stretchmaterial, tillgängliga till de bästa priserna.

Pålitliga bälten av hög kvalitet från running

Löparbältet är ett praktiskt och användbart tillbehör från running som gör att du enkelt kan bära med dig de saker du behöver för dina löppass running. För maximal komfort under dina utflykter rekommenderar vi att du väljer ett justerbart löparbältesom passar din midja. Välj modeller som är tillverkade av material som är bådeflexibla och slitstarka, t.ex. Compressport Race Belt, för att säkerställa en perfekt passform.

Ivår onlinebutik hittar du också ett brett utbud avpulsbälten som mäter din puls i realtid under träningen. Dessa tillbehör från running har fördelen att de ger mer exakta data än armband eller uppkoppladeklockor. För de mer krävande erbjuder sportisgood met modeller avcardio-bälten Garmin som ger 3 typer av löpdata: antal steg per minut, rörelse vertical av överkroppen i cm, tid med markkontakt .

Produkter för vätskebalans running

Eftersom det ärviktigt att vara väl hydrerad före, under och efter ett löppass erbjuder sportisgood dig divers running produkter som är dedikerade till hydrering . I vårt sortiment hittar du ett brett utbud avvattenflaskor från den ledande tillverkaren av vätskeprodukterCamelbak. Modeller från Nike som SS Hypercharged vattenflaska har ett enhandsöppningssystem och ett ergonomiskt handtag för enkel och praktisk transport.