Skor från running Mizuno

Hitta allaskor från running Mizuno för män.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2

running Mizuno skor av högsta kvalitet

Under flera år har Mizuno etablerat sig som en viktig aktör inom tillverkning av sportskor, särskilt tack vare sin starka närvaro i världen av running under årtionden. Tack vare en framgångsrik blandning av teknik och innovation erbjuder Mizuno nu en rad ikoniska running -modeller, utformade för att uppfylla alla dina behov. För att hjälpa dig att göra ditt val har vi testat varje modell så att du kan hitta den perfekta Mizuno -skon för dina landsvägslopp.

Mizuno sko Wave Rider

En av den japanska tillverkarens mest ikoniska modeller, skon Mizuno Wave Rider , som lanserades 1997, har utvecklats med en perfekt balans mellan komfort, stötdämpning och respons. Oavsett om du springer 10 km, halvmaraton eller maraton utmärker sig Wave Rider för sin mångsidighet, även om den är särskilt lämpad för löpare med en universell eller neutral löpstil.

Mizuno Waveknit-sko

Mizuno Waveknit anses vara den ventilerade, bekvämare versionen av Wave Rider och kännetecknas av sin ovandel i stickad mesh som ger exceptionell anpassningsförmåga till löparens fot. Den här skon är perfekt för varmare årstider och har också utmärkt andningsförmåga.

Mizuno Wave-sko Sky

Mizuno fortsätter att flytta fram gränserna för innovation med lanseringen av modellerna Wave Sky 5 och Wave Sky 6, som utlovar ultimat komfort på running. Tack vare Mizuno Foam Wave-tekniken, en utveckling av den berömda Wave-plattan, erbjuder dessa skor oöverträffad stötdämpning och enastående stabilitet, delvis tack vare minnesskum.

Mizuno Wave Skyrise

Mizuno ligger alltid i teknikens framkant och lanserade i slutet av 2019 Mizuno Wave Skyrise-serien, som kombinerar innovation och prestanda för långa distanser. I denna serie har Foamwave- och XPOP-teknikerna integrerats, vilket garanterar en oförglömlig löparupplevelse för dem som söker det allra bästa inom komfort och teknik.