Skor från running Puma

Puma är en av de mest populära tillverkarna av sportskor för män. När det gäller running skor för män har Puma kommit med något nytt i år. Hitta alla dina running Puma skor för män här!

Fler filter

Fallande ordning

running Puma :s utbud av herrskor är ett måste inom sportutrustningssektorn och rankas tillsammans med giganter som adidas, Nike och Reebok. Puma lyser särskilt starkt i designen av sportskor, inklusive de som är avsedda för running, och etablerar sig snabbt iesprit av idrottare och sportentusiaster. Oavsett om det handlar om fotboll eller friidrott har Puma:s träningsskor ofta stått på prispallen och vunnit många medaljer. Sport is Good är därför stolt över att kunna erbjuda dig ett varierat urval av Puma löparskor, perfekt för dig som undrar vilken Puma modell du ska välja för dina running träningspass. Här presenterar vi det tyska varumärkets ikoniska modeller, som vi anser vara de bästa skorna på running Puma . Nyligen återupplivade Puma sin närvaro i världen av running med lanseringen av sin nya Puma Nitro serie för män, ett anmärkningsvärt val för löpentusiaster.

Serien Running Puma Nitro för män

År 2021 markerar en tid av förnyelse för Running Puma med introduktionen av den innovativa Puma Nitro Running -serien för män. I denna kollektion används Nitro-tekniken, ett revolutionerande skum som är 50 % lättare än en traditionell EVA-sula. Låt oss utforska de fyra flaggskeppsmodellerna i denna kollektion för män.

Skor Puma Deviate Nitro

Puma Deviate Nitro 2, med Innoplate-kolfiberplatta inramad av två lager Nitro-teknik, markerar Puma:s spektakulära inträde i världen av running -skor utrustade med kolfiberplattor. Idealisk för löpare med ett universellt löpsteg som tränar upp till fyra gånger i veckan.

Puma Velocity-skor Nitro

Puma Velocity Nitro, en mångsidig modell i sortimentet, är utformad för en mängd olika träningspass, från 5 km till halvmaraton, utan kolfiberplatta, och erbjuder en annan dämpning än Deviate. Yttersulan har PumaGrip-teknik för utmärkt grepp.

Skor Puma Eternity Nitro

Skon Puma Eternity Nitro är utformad för överpronatorer och har RunGuide-teknik i kombination med EVA-skum för att hjälpa till att bibehålla steganpassningen, samtidigt som den också är lämplig för neutrala steg.

Puma Liberate Nitro Modellen Puma Liberate Nitro är den lättaste i sortimentet, särskilt utformad för tävling och perfekt för lopp från 2 till 10 km, eller för nybörjare på running.

Sko Puma Speed Running

Puma Speed 600 Fusefit är utan tvekan den mest rapide running skon på Puma och kombinerar komfort tack vare det flexibla nätet med Profoam- och Ignite Foam-teknikerna för optimal dämpning och stötdämpning.

Löparsko Puma NRGY

Löparskorna Puma NRGY, populära för sin design och teknik, erbjuder optimal komfort och utmärkt ventilation tack vare PU SoftFoam + innersula och ventilerande mesh.

running Puma LQD Cell

Puma LQD Cell, med sin LQDCELL-dämpningsteknik baserad på vätskefyllda celler, ger imponerande komfort och stabilitet, perfekt för korta distanser.

running Puma Ignite

Puma Ignite är känd för sin lätthet och exceptionella komfort och är perfekt för löpare som letar efter en dynamisk, slitstark sko.