Trail

Löparentusiaster utomhus behöver rätt utrustning, t.ex. herrskor Trail. Columbia, adidas, Asics och dess berömda Gel-Fujitrabuco ... hitta modeller som passar för detta och lev ut din passion på ett bekvämt sätt.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Högkvalitativa skor för män trail

Män som utövar trail behöver rätt skor för att kunna utvecklas bekvämt i naturliga miljöer, särskilt på långa utflykter. För att hjälpa dem med detta utvecklar varumärken som Asics, adidas och Columbia högkvalitativa skor som passar för både träning och tävling. Allt till oslagbara priser.

Skor för alla cykelfans trail Skor speciellt utformade för löpning trail

Om du gillar att springa i brant terräng är det viktigt att använda skor från trail som har de egenskaper som krävs för denna typ av aktivitet. Det skulle vara ett stort misstag att tro att ett par klassiska skor skulle räcka. Framför allt är det en fråga om säkerhet och komfort. Skorna på trail har verkligen sina egna speciella egenskaper. Men allt beror på vilken typ av terräng det handlar om. Om du springer på stigar bör dina träningsskor ha låg styvhet och en mellansula som germinimal dämpning .Yttersulan har små dubbar. För teknisk terräng är en styv konstruktion att föredra för bra fotstöd. Träningsskor för denna typ av terräng har en stötdämpande mellansula som absorberar vibrationer, särskilt i nedförsbackar. De är också utrustade medgreppvänliga klackar som ger maximal stabilitet och grepp, så att löparen kan ta sig igenom kurvor utan att halka . Det finnsockså skyddande förstärkningar som stenskydd. Och för bergsturer somultra trail du mont-blanc och Trail du Ventoux har dessa skor en mycket styv konstruktion för att förhindra vridning av fot och fotled. Modellerna har också mycket slitstarka material som polyuretan och vattentäta membran. Och naturligtvis finns det också greppande dubbar och skyddande förstärkningar.

Vilka skor från trail Asics ska en traillöpare välja?

Det japanska märket är utan tvekan ett av de ledande namnen när det gäller skor för Trail. Asics har bidragit stort till sporten genom sin ständiga tekniska innovation. De har använt revolutionerande tekniker för att särskilja sig från sina konkurrenter. Bland annat GEL-dämpning, en teknik som är utformad för att absorbera stötar och placeras på strategiska ställen i skon. Varumärkets flaggskeppsmodeller inkluderar Gel-Fujitrabuco, Gel-Trabuco och Gel GTX. Vill du ha lite vägledning? TaGel-Fujitrabuco 8 , till exempel ! Den är perfekt för dina trail -pass på alla typer av underlag. Den har en Asics Grip-yttersula för totalt grepp på våta och torra stig ar.Mellansulan harFlyteFoam Lyte-teknik föreffektiv stötdämpning. Löpare drar också nytta av GEL i hälen för effektiv dämpning som lindrar trycket på lederna. Ovandelen i mesh låter luften cirkulera fritt för perfekt andningsförmåga. Unna dig detta par till ett reducerat pris. Letar du efter alternativ?autres Du kan också välja Gel-Trabuco 9 M eller Gel-Fujitrabuco 8 GTX 2020 till specialpris.

Vilka adidas Terrex-skor ska du ha?

Märket med de 3 ränderna anses vara ett säkert kort när det gäller trail skor. Med den kunskap och expertis som förvärvats under många års forskning har adidas kunnat främja världen av running genom sin ständiga strävan efter innovation. Boost-tekniken är en av märkets stora upptäckter. Det är ett innovativt koncept som bygger på ett genialt system för återkoppling av energi. Men det finns också CLIMACOOL-teknik: ett innovativt tyg som främjar ventilation och effektivt reglerar temperatur och svett. Dessa tekniker finns på de flesta av varumärkets flaggskeppsmodeller: TerrexTwo parley, Terrex Two Gore -Tex och Terrex Agravic. Är du osäker på vilken du ska välja? Då kan du till exempel välja modellen Terrex Two parley M! Med en EVA-mellansula ger den utmärkt stötdämpning. Yttersulan Continental ger dig maximalt grepp och bra dragkraft. Slutligen skyddar stenskyddet dina tår från skräp. Få tag på den här produkten nu till ettoslagbart pris. Vill du ha fler valmöjligheter? Du kan också välja Terrex Two Gore -TexM .Den här skon är vattentät och andas och har ett Gore-Tex-membran som håller dig torr under alla förhållanden. LightStrike-skum i mellansulan ger dig explosiv dämpning och energiåtergivning.

Vilka Trail Columbia skor ska du välja?

Precis som Asics och adidas är Columbia en viktig aktör inom trail skosektorn. Företaget har också utvecklat egna tekniker som bidrar till att förbättra skorna för Trail. Hithör Outdry-tekniken (en konkurrent till Gore -Tex ): ett vattentätt membran som håller dig torr under ogynnsamma väderförhållanden. Varumärkets flaggskeppsmodeller ärColumbia Flow Borough,Columbia Vitesse och Ivo Trail. Kan du inte bestämma dig? Välj då lågskon Flow™ Borough! Den lätta Techlite™-mellansulan ger långvarig komfort, överlägsen stötdämpning och ökad energiåtergivning. Yttersulan i Omni-Grip™-gummi som inte lämnar märken ger maximalt grepp.

Hur är det med autres varumärken från trail ?

Även om några varumärken verkar vara mer synliga änautres, betyder det inte att de designar sämre skor. Allt du behöver göraär att prova en av modellerna från La Sportiva: Akyra, Kaptiva, Ultra Raptor eller Vk Trail !