Herrkläder Running

För alla löpare är sportisgood.fr rätt ställe att köpa kvalitetskläderfrån running . Upptäck vårt urval av herrkläder från toppmärken som Asics, Adidas, Nike, Gore, Joma, Errea och Reebok. Oavsett om du ägnar dig åt trail eller road running hittar du de mest lämpliga kläderna för att stödja din prestation: tröjor, t-shirts, shorts, shorts, byxor, tights, sweatshirts, jackor, vindjackor, strumpor, underkläder, accessoarer och kompression.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viktiga kläder och tillbehör för löpare

Löpning på running kräver högkvalitativ och högpresterande utrustning för effektiv löpning. Oavsett dina behov har sportisgood allt du behöver för att utöva din favoritsport under bästa möjliga förhållanden.

Högpresterande kläder tillverkade av tekniska material

Kvalitetsutrustning och prestanda är nära sammankopplade i alla sporter, inklusive running. För att springa så bekvämt som möjligt måste du ägna särskild uppmärksamhet åt dina kläder. För bästa möjliga upplevelse på running ska du välja tekniska kläder med de mest innovativa teknikerna. Oavsett omdet gäller tröja, shorts eller jacka running, välj andningsbara modeller som hjälper till att transportera bort svett. Meshinsatser i vissa områden ger digutmärkt ventilation. Glöm inte vindjackan, som skyddar dig mot kyla och håller kroppstemperaturen under kontroll.

running kläder för alla situationer

När du väljer din outfit för running är det viktigt att välja kläder som är anpassade till de förhållanden som du kommer att vara ute och r öra dig i.

Kläder för running i varmt väder

För löpning i varmt väder är det perfekta valet lätta herrkläder somandas , t.ex. tröjor, t-shirts eller linnen. Tyger som polyester är ett bra alternativ eftersom de snabbt transporterar bort fukt från kroppen. De som är tillverkade av syntetmaterial har också fördelen att de torkar snabbt, till skillnad från bomull. För under kroppen ärshorts ett utmärkt val, eftersom de ger dig stor rörelsefrihet. För att undvika obehag och risken för skav rekommenderar vi att du väljer ergonomiska, sömlösa kläder.

Kläder för running i kallt väder

Löpning i kallt väder kräver ofta att du bär flera klädesplagg för att hålla kroppen varm. Vi rekommenderar att du väljer ett system med tre lager: ett andningsbart första lager, ett isolerande andra lager och ett skyddande tredje lager. Sätt ihopdin löparoutfit genom att kombinera en t-shirt som harkontakt med huden, ett isolerande plagg och enandningsbar jacka . När temperaturen är som lägst är det bäst att utrusta sig med handskar och mössor för att skydda dina extremiteter. Välj handskar med en andningsbar beläggning för maximal komfort .

Kläder för regn eller blåst running

Löpning på blåsiga eller regniga dagar kräver perfekt anpassade kläder. En jacka från running är nödvändig för att klara dåligt väder. Envattenavvisande jacka är idealisk för running i kallt väder. Om vinden är stark ska du välja en vindjacka itekniska material som skyddar dig effektivt samtidigt som den transporterar bort svett. Om det regnar behöver du en vattentät jacka som samtidigt andas . De är tillverkade av ett fint " vattentättoch andningsbart " tyg ochde med Gore tex-teknik är referenserna inom detta område.

De bekvämaste underkläderna running

På sportisgood erbjuder vi dig också ett brett urval av underkläder running för att förbättra din komfort durant dina tävlingar. Oavsett om du föredrar boxershorts eller briefs hittar du de bästa alternativen tilloslagbara priser. Vårt team har valt ut tekniska modeller med platta sömmar för att undvika risken för sk av. Underkläderna är tillverkade av syntetmaterial som absorberar svett så att du håller dig torr under löppassen.

Specifika strumpor för löpning

För att säkerställa komforten bör strumporna som används för running inte väljas slumpmässigt. Par som inte är lämpliga för löpning kommer att påverka din prestation. Välj välventilerade str umpor som effektivt transporterar bort fukt så att du kan springa med lätthet. Strumpor som är särskilt utformade för aktiviteter outdoor är utformade för att undvika skav och minska risken för blåsor.

Ett brett urval av tillbehör för bekväm löpning

Kepsar, mössor, gant, chokers, kompression... Alla tillbehör du behöver för att springa under de bästa förhållandena finns på ett och samma ställe på sportisgood. Bläddra ivår katalog och upptäck ett brett utbud avhögkvalitativa running produkter till låga priser som hjälper dig att förbättra din prestation på booster .