Träskor i läder för kvinnor Birkenstock Boston Suede

Träskor i läder för kvinnor Birkenstock Boston Suede
Börjar på: 1 992,50 kr
Upptäck den ultimata komforten med Birkenstock Boston Suede läderklackskor för damer. Ett måste från det berömda tyska varumärket!
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 992,50 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träskor i läder för kvinnor Birkenstock Boston Suede

Birkenstock Boston Suede läderklackskor för damer är den ultimata kombinationen av komfort och stil. Dessa träskor är designade av det kända varumärket Birkenstock och är speciellt framtagna för kvinnor som söker en praktisk och elegant sko.

Träskorna är tillverkade av högkvalitativt läder och känns mjuka och följsamma för varje steg. Lädret är också slitstarkt och tåligt, vilket gör dem till ett perfekt val för vardagsbruk.

Den klassiska och tidlösa designen gör dessa träskor till ett mångsidigt tillskott i din garderob. Oavsett om du bär dem till avslappnade eller dressade outfits kommer de att se bra ut vid alla tillfällen. Dessutom ger den neutrala mockafärgen en sofistikerad touch till alla outfits.

Men dessa träskor är inte bara snygga, de är också otroligt bekväma. Innersulan i kork och latex formar sig efter din fot för optimalt stöd. Den har också extra dämpning för extra komfort. Yttersulan i gummi ger perfekt grepp, även på hala ytor.

Dessa träskor har också en justerbar hälrem för en personlig passform. Så du kan bära dem hela dagen utan att känna obehag. Och tack vare den snörningsfria designen är de lätta att ta på och av.

Oavsett om du är i stan, på semester eller bara hemma är Birkenstock Boston Suede damklackskor i läder det perfekta valet för en elegant men ändå avslappnad look. Så lägg till dem i din skosamling nu!

Mer information

Varumärke Birkenstock
Tillverkarens SKU 1019108
Färg blekt khaki
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper NULL
Sortiment Boston