Alla artiklar i Football-samlingen Olive et Tom till reducerade priser

Fan av manga och anime Olive et Tom ? På Sport is good hittar du alla officiella fotbollsdräkter för lagen i denna japanska animationsserie som satte sin prägel på 80-talet: t-shirts, västar, shorts och kepsar trendiga Lifestyle. De är tillverkade av märket Okawa Sport och erbjuds på små priser.

Fler filter

Fallande ordning
Olive et Tom, en phenom enal manga från 80-talet med framgång mondial

Olive et Tom , från sitt original nom "Captain Tsubasa", är den mest populära fotbollsmanga på planeten. Den sändes från 1983 med över 200 avsnitt och var en av de allra första anime-serierna som innehöll fotboll. Den lyckades också bli en av de mest kända mangorna från 80-talet, både på Japon, i Europa och i hela världen. Vuxna eller barn, varje dag väntade alla passionerat framför TV:n på att ett avsnitt av denna kultserie skulle sändas. Det verkar till och med som om internationella kändisar som Zinedine Zidane, Alessandro Del Piero och Fernando Torres älskade den i sin ungdom och uppmuntrade dem att förbättra sin teknik. Och idag har dess popularitet aldrig avtagit. Ett sportklädesmärke, Okawa Sport, erbjuder fansen produkter som är direkt hämtade från serien, t.ex. tröjor från de tecknade seriernas fiktiva lag. Olive et Tom Handlar om en ung pojke, Olivier Atton, ett underbarn inom fotbollen som drömmer om att bli champion av världen.

Gulliga karaktärer, äventyr och episka fotbollsmatcher

Olivier Atton (Tsubasa Ozora i originalversionen) är seriens hjälte. Han är en ung pojke med passion för fotboll vars dröm är att bli den bästa fotbollsspelaren i världen. Så fort han lämnar skolan eller hemmet håller han alltid i en boll och tränar obevekligt för att förverkliga sin dröm. Å andra sidan finns det Thomas Price (Genzô Wakabayashi), en annan spelare som är lika berömd. Han är målvakt och lyckas stoppa de allra flesta av skotten durant genom hela serien. I början av äventyret är de två karaktärerna rivaler: Olivier är med i skollaget New Pie och Thomas i skollaget Saint-Francis. Men de blir vänner när de återförenas i samma lag, New Team . Han känns igen på sin vita och rödaArsenal tröja under den första säsongen, som snabbt byts till vit och blå under den andra säsongen.Allt eftersom matcherna fortskrider möter Olivier talangfulla spelare. Han måste möta många motståndare, som Mupett med sin berömda marinblå tröja, Toho med den marinblå färgen, Hot Dog med den gröna och gula tröjan, Flynet ... Lyckligtvis kan han räkna med råd från sin tränare Roberto, en stjärna inom brasiliansk fotboll.

En Olive et Tom samling för en look streetwear >

Är du ett fan av den berömda animerade serien Olive et Tom? Letar du efter produkter som härstammar från serien? Okawa Sport utvecklar ett helt sortiment av officiellt licensierade artiklar från Olive et Tom lagen. Från Olivier Attons Newteam till Mark Landers Toho eller Muppet till bröderna Derricks Hotdog erbjuder varumärket t-shirts, vestar, shorts och kepsar >.Du hittar dem alla i vår kollektion lifestyle till bästa priser >.Dessa plagg är perfekta för att minnas din barndoms hjältar eller som en present till ditt barn, och är extremt trogna designen av de officiella port tröjorna som bärs av karaktärerna i serien. De utmärker sig genom sin kvalitet design och hållbarhet. De kombinerar mode och sport och har en stil streetwear som är perfekt för att ge en touch sportswear till din vardagliga look. Du kan också spela fotboll eller träna med Olive et Tom tröjor. De är tillverkade av lättviktigt textil och garanterar komfort och prestanda på planen. Det kommer att kännas som om du är i dina favoritkaraktärers kläder och stil. Lite träning och du kommer att ha deras talang också!

Ett brett urval av officiella fotbollsdräkter och accessoarer Olive et Tom >

Den japanska animationsserien Olive et Tom kommer till liv med märkets officiellt licensierade kollektion Okawa Sport. Hitta ett brett utbud av kläder från alla lag i vårt urval för att återuppleva de fantastiska anime-matcherna med dina kompisar. Våra produkter finns tillgängliga för alla åldrar och alla storlekar för att glädja både vuxna och barn. De är bekvämaoch hållfasta för att kunna anpassas till dina matcher eller träningspass. Om du är ett fan av Olivier och hans lag kan du köpa t-shirten och shortsen junior Newteam 1 eller 2 för att skapa lagtröjan. Om du beundrar tvillingarna Derrick och deras infernaliska katapultteknik, kommer tröjan Hotdog (säsong 2)att vara perfekt för dig. Ett stort urval av vestar i Olive et Tom lagens färger finns också tillgängliga, så att du kan välja ditt favoritlag: Nya Team, Flynet eller Hotdog. Och när du tränar eller är ute i solen, glöm inte att välja casquettes Toho .