Skjorta Wrangler Resort

Skjorta Wrangler Resort

Börjar på: 733,95 kr

513,82 kr

-30%
Känn komforten och stilen i skjortan Wrangler Resort från det kända märket Wrangler. Ett måste för en trendig garderob.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 733,95 kr

513,82 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Skjorta Wrangler Resort

Skjortan Wrangler Resort är ett måste för alla modeälskare. Den kombinerar perfekt den avslappnade stilen hos Wrangler med komforten hos en högkvalitativ skjorta. Med sin eleganta, tidlösa design är denna skjorta perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret eller en avkopplande helg med familjen.

Tillverkad av det kända varumärket Wrangler, är denna skjorta en garanti för kvalitet och hållbarhet. Den är tillverkad av förstklassiga material för optimal komfort hela dagen. Det lätta tyget som andas är perfekt för varma sommardagar och håller dig sval och bekväm.

Skjortans design är både smart och avslappnad, vilket gör den till ett mångsidigt val för alla tillfällen. Kragen med knappar och justerbara manschetter ger en sofistikerad touch till den avslappnade looken. Dessutom anpassar sig den klassiska skärningen till alla kroppsformer för en smickrande look.

Skjortan Wrangler Resort finns i en mängd snygga färger, så att du kan välja den som bäst passar din personliga stil. Den passar perfekt till jeans för en avslappnad look eller till chino-byxor för en elegantare look.

Kort sagt, skjortan Wrangler Resort är ett måste i din garderob. Dess tidlösa design, överlägsna kvalitet och komfort gör den till ett perfekt val för alla tillfällen. Lägg till denna skjorta till din samling idag och gör ett stiluttalande med Wrangler.

Mer information

Varumärke Wrangler
Tillverkarens SKU 112350500
Färg dammig oliv
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen