Cargo byxor Alpha Industries Combat LW

Cargo byxor Alpha Industries Combat LW

Börjar på: 1 101,84 kr

881,48 kr

-20%
Upptäck byxorna cargo Combat LW frånAlpha Industries - det perfekta valet för män som vill ha en modern och funktionell stil.

Från samma modell :

Slut i lager

Beskrivning

Cargo byxor Alpha Industries Combat LW

Vi presenterar Combat Pant LW från Alpha Industries - den ultimata herrbyxan cargo. Byxan har ett smalt, avsmalnande ben och är perfekt för dig som uppskattar en modern och snygg passform.

Combat Pant LW är tillverkad av en högkvalitativ blandning av 98% bomull och 2% elastan, vilket ger både komfort och hållbarhet. Tyget är mjukt att ta på, vilket gör det lätt att röra sig, medan den tillsatta elastanen ger en lätt stretch för ökad flexibilitet.

Byxorna cargo har ett antal fina detaljer. Logo Loop-etiketten på vänster benslut ger en märkespräglad touch, medan Flag-etiketten på vänster ficklock cargo met lyfter fram den ikoniska Alpha Industries-logotypen. För en extra sofistikerad touch sitter en läderetikett ovanför höger bakficka.

Funktionalitet är nyckeln för Combat Pant LW. Med två cargo fickor försedda med tryckknappar kan du enkelt förvara och komma åt dina viktigaste saker. Dessutom finns två framfickor för småsaker och två bakfickor med tryckknappar för extra säkerhet.

Combat Pant LW har en snygg look sliten look, perfekt för dig som vill ha en robust estetik. Finishen "Used Look" ger byxorna karaktär och ger dem en unik och distinkt look.

Dessa cargo byxor är tillverkade i ett stretchigt twilltyg och erbjuder den perfekta kombinationen av stil och komfort. Den lätta stretchen ger en bekvämare passform, medan twillväven ger en touch av sofistikering.

Oavsett om du ska ut på ett utomhusäventyr eller bara springa ärenden i stan är Combat Pant LW från Alpha Industries den perfekta följeslagaren. De smala, avsmalnande benen ger den en elegant, modern silhuett, medan den funktionella designen håller alla dina nödvändigheter nära till hands.

Uppgradera din garderob med Combat Pant LW och upptäck den perfekta blandningen av stil, komfort och funktionalitet. Alpha Industries fortsätter att leverera högkvalitativa produkter som är byggda för att hålla, och dessa cargo byxor är inget undantag.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 126215-709
Färg hasselbrun
Färg Brun
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1