Cargo byxor Alpha Industries Aircraft

Cargo byxor Alpha Industries Aircraft

Börjar på: 1 346,70 kr

790,39 kr

-41%
Upptäck komforten och den tidlösa stilen hos byxorna cargo Alpha Industries Aircraft, designade av det berömda märket Alpha Industries.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 346,70 kr

790,39 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Cargo byxor Alpha Industries Aircraft

Byxorna cargo Alpha Industries Aircraft är ett måste för alla som gillar urbant och avslappnat mode. Byxorna tillverkas av det berömda märket Alpha Industries, känt för sina kvalitetskläder och sin militära estetik, och är både funktionella och moderiktiga.

Med sin flygplansinspirerade design är cargo Alpha Industries Aircraft -byxorna en perfekt blandning av stil och komfort. De är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och lätta, perfekt för alla vardagsaktiviteter.

Med flera fickor erbjuder dessa byxor gott om förvaringsutrymme så att du kan ta med dig alla dina nödvändigheter. Sidofickor med lock, benfickor på cargo och bakfickor med tryckknappar håller dina tillhörigheter säkra samtidigt som de ger en unik touch till din look.

Förutom att vara funktionella ser cargo Alpha Industries Aircraft -byxorna också bra ut. Den raka skärningen och det justerbara midjebandet anpassar sig till alla kroppsformer och framhäver din silhuett. Den tidlösa khakifärgen gör dem till ett mångsidigt val som är lätt att matcha med alla dina outfits.

Oavsett om du är ute på en dag i stan, en vandring på landsbygden eller en kväll ute med vänner, är cargo Alpha Industries Aircraft -byxorna det perfekta valet för en avslappnad och trendig look. Den tidlösa stilen gör att look alltid ligger i framkant av modet, oavsett vilka trender som gäller just nu.

Så vänta inte längre och lägg till cargo Alpha Industries Aircraft -byxorna i din garderob idag. Lita på kvaliteten och stilen hos varumärket Alpha Industries och adoptera dessa mångsidiga byxor som kommer att följa dig på alla dina äventyr.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146200-142
Färg mörk oliv
Färg Grön
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen