Långärmad omlottkofta för kvinnor Only Onlmia

Långärmad omlottkofta för kvinnor Only Onlmia

Börjar på: 489,58 kr

308,15 kr

-37%
Få en snygg och bekväm look med Only Onlmia wrap cardigan för kvinnor. Perfekt för alla tillfällen.

Slut i lager

Beskrivning

Långärmad omlottkofta för kvinnor Only Onlmia

- typ: "Cardigan

Långärmad omlottkofta för damer Only Onlmia är ett måste i varje kvinnas garderob. Denna kofta är designad av det kända märket Only och kombinerar stil och komfort för att ge dig den perfekta outfiten för alla tillfällen.

Med sina långa ärmar håller den dig varm under kyliga dagar och ger en touch av elegans med sin smala passform. V-ringningen framhäver din dekolletage och ger en feminin touch till din look. Den är tillverkad i ett mjukt, stretchigt tyg som passar din figur perfekt för optimal komfort.

En omlottkofta är ett mångsidigt val för alla kvinnor. Du kan bära den öppen för en avslappnad look look, eller stängd för en mer sofistikerad stil. Den passar alla kroppsformer och kan bäras med kjol, byxor eller till och med en klänning för en elegant och modern look.

Tack vare varumärket Only är denna kofta av oklanderlig kvalitet. Finishen är omsorgsfull och detaljerna är eleganta, vilket gör den till ett riktigt val för kvinnor som bryr sig om sitt utseende. Den finns också i ett brett utbud av storlekar för att passa varje figur.

Oavsett om det är en dag på kontoret, en kväll ute med vänner eller en romantisk kväll ute, kommer Only Onlmia Women's long-sleeved wrap cardigan att vara din perfekta modeallierade. Med den kommer du att vara både elegant och bekväm, redo att möta alla situationer med stil.

Vänta inte längre med att lägga till denna kofta till din samling. Dess tidlösa design och kvalitet gör den till ett långvarigt och obestridligt moderiktigt köp. Diskret men effektiv, den kommer att ge en touch av sofistikering till alla dina outfits. Unna dig den långärmade omlottkoftan för damer Only Onlmia och njut av en elegant, bekväm stil under alla omständigheter.

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15248652-3802438
Färg ljusgrå melange
Färg Grå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)