Stövlar för kvinnor Only Onltoby-1 cowboy

Stövlar för kvinnor Only Onltoby-1 cowboy

Börjar på: 795,66 kr

636,50 kr

-20%
Only Onltoby-1 cowboy damskor: cowgirl-stil i ny tappning med elegans för en trendig, feminin look.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 795,66 kr

636,50 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stövlar för kvinnor Only Onltoby-1 cowboy

Ankelstövlarna för kvinnor Only Onltoby-1 cowboy är den perfekta accessoaren för att ge din garderob en touch av westernstil. Dessa stövlar är designade av det kända märket Only och är speciellt framtagna för kvinnor som vill sticka ut med en djärv och trendig look.

Stövlarna är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och bekväma. Den unika cowboydesignen med läderdetaljer ger alla outfits en touch av karaktär. Oavsett om du är i stan eller på landet är dessa stövlar perfekta för alla tillfällen.

Den låga klacken och gummisulan ger bra grepp och komfort hela dagen. Dragkedjan på sidan gör dem dessutom lätta att ta på och av rapide. Så du kan bära dem vid alla tillfällen, oavsett om det är för en avslappnad utflykt eller en kväll på stan.

Dessa ankelstövlar för damer från Only Onltoby-1 cowboy är det perfekta valet för den djärva, moderna kvinnan. Kombinera dem med smala jeans och en rutig skjorta för en chic westernlook look, eller med en blommig klänning för en mer feminin look. Oavsett din outfit kommer dessa stövlar att vara mittpunkten i din look.

Så vänta inte längre, unna dig dessa ankelstövlar för kvinnor från Only Onltoby-1 cowboy och gör ett stänk vart du än går. Beställ dem nu och låt dig förföras av deras unika stil och oöverträffade komfort. Se upp, dessa stövlar kan bli din nya modebesatthet.

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15271800-4014678
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)