Stövlar för kvinnor Only Onlbetty-1

Stövlar för kvinnor Only Onlbetty-1

Börjar på: 660,17 kr

349,71 kr

-47%
Upptäck de eleganta Only Onlbetty-1 ankelstövlarna för kvinnor, det perfekta valet för att komplettera din look med stil och komfort.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 660,17 kr

349,71 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stövlar för kvinnor Only Onlbetty-1

Ankelstövlar för damer Only Onlbetty-1: Dessa Only Onlbetty-1 ankelstövlar är designade för moderna kvinnor som gillar att ligga i framkant när det gäller mode och är ett måste den här säsongen. Varumärket Only, känt för sin trendiga stil och eleganta design, har än en gång skapat en sko som du garanterat kommer att gilla.

Dessa stövlar är speciellt utformade för kvinnor och erbjuder en perfekt passform och optimal komfort hela dagen. De är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och snygga. Den eleganta, moderna designen gör dem till en mångsidig sko för alla tillfällen.

Den tidlösa svarta färgen och den spetsiga tån ger din outfit en sofistikerad touch, medan dragkedjan på sidan gör dem lätta att ta på och av. Med sin bekväma klack är dessa stövlar perfekta för en dag på jobbet, en utekväll med vänner eller till och med en speciell kväll.

Oavsett om du bär dem med jeans och en jumper för en avslappnad look eller med en elegant klänning för ett speciellt tillfälle, ger dessa Only Onlbetty-1 ankelstövlar en touch av stil till din outfit. De är det perfekta valet för alla kvinnor som vill vara både bekväma och moderiktiga.

Vänta inte längre med att lägga till dessa stövlar till din skosamling. Beställ dem nu och låt dig förföras av deras kvalitet, komfort och stil. Med Only Onlbetty-1 ankelstövlar för kvinnor är du säker på att göra ett uttalande med varje steg.

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15272047-4016415
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)