Sandaler för kvinnor Buffalo Aspha - Vegan Nappa

Sandaler för kvinnor Buffalo Aspha - Vegan Nappa

Börjar på: 1 223,04 kr

721,71 kr

-41%
Upptäck Buffalo Aspha damsandaler, för en trendig och miljömedveten stil från Buffalo. Komfort och elegans.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 223,04 kr

721,71 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Buffalo Aspha - Vegan Nappa

Damsandalerna Buffalo Aspha - Vegan Nappa är det perfekta valet för kvinnor som bryr sig om både miljö och mode. Deras eleganta design och veganska tillverkning gör dem till ett par sandaler som är både moderiktiga och ansvarsfulla.

Sandalerna tillverkas av det kända märket Buffalo och är designade för moderna kvinnor som vill kombinera stil och etik. Deras eleganta design och neutrala färg gör dem lätta att matcha med vilken outfit som helst, oavsett om det gäller en dag på kontoret eller en utekväll med vännerna.

Deras material, vegan Nappa, är ett högkvalitativt material som imiterar läder perfekt utan att skada djur. Det är också extremt slitstarkt och lätt att ta hand om, vilket gör det till ett klokt val för långvariga skor.

Dessa sandaler är speciellt utformade för att vara bekväma för kvinnofötter. Den mjuka, ergonomiska sulan ger optimalt stöd samtidigt som den är lätt och flexibel för oöverträffad gångkomfort. Den justerbara remmen ger dessutom perfekt passform för alla fotformer.

Oavsett om du gillar etiskt mode eller bara letar efter ett par bekväma och snygga sandaler är Buffalo Aspha - Vegan Nappa damsandaler gjorda för dig. Lägg till dem i din skosamling och var stolt över att bära en produkt som respekterar miljön och djuren.

Vänta inte längre med att skaffa dessa trendiga, ansvarsfulla sandaler. Unna dig Buffalo Aspha - Vegan Nappa damsandaler och gör ett modestatement samtidigt som du skyddar vår planet.

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1602188
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen