Sandaler för kvinnor Buffalo Binary 0 - Vegan Nappa/nubuck

Sandaler för kvinnor Buffalo Binary 0 - Vegan Nappa/nubuck

Börjar på: 1 469,13 kr

861,52 kr

-41%
Upptäck sandalerna Buffalo Binary 0, som kombinerar elegans och etik med sitt veganska Nappa/nubuck-tyg. Ett måste för engagerade kvinnor.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 469,13 kr

861,52 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Buffalo Binary 0 - Vegan Nappa/nubuck

Buffalo Binary 0 damsandaler i Vegan Nappa/nubuck är ett elegant och ansvarsfullt val för alla miljömedvetna fashionistas. Sandalerna tillverkas av det välkända varumärket Buffalo och är både moderiktiga och miljövänliga.

Sandalernas design är både modern och tidlös, med en ovandel i högkvalitativ vegansk Nappa och nubuck. Kombinationen av dessa två material ger sandalerna en lyxig och raffinerad look. Dessutom visar valet av veganläder Buffalo:s engagemang för djurskydd och hållbarhet.

Dessa sandaler är speciellt utformade för kvinnor och erbjuder optimal komfort och perfekt passform. Den dämpade innersulan ger extra stöd för dina fötter, så att du kan bära dem hela dagen utan att känna dig trött eller obekväm. Den slitstarka yttersulan i gummi ger ett bra grepp och är slitstark, så att du kan gå tryggt på alla typer av underlag.

Sandalernas minimalistiska design gör dem mångsidiga och perfekta för alla tillfällen. Oavsett om det är en dag på kontoret, en utekväll med vännerna eller en tur på stan så passar de här sandalerna din stil och ger din outfit en touch av elegans.

Förutom att de är moderiktiga och bekväma, återspeglar dessa sandaler också Buffalo:s engagemang för etiskt mode. Genom att välja dessa sandaler stödjer du ett varumärke som bryr sig om miljön och dess påverkan på modevärlden. Du kan vara stolt över att bära dessa sandaler och veta att du hjälper till att göra en positiv skillnad för vår planets framtid.

Sammanfattningsvis är Buffalo Binary 0 damsandaler i Vegan Nappa/nubuck det perfekta valet för dig som letar efter både stil och ansvar. Med sin eleganta design, komfort och engagemang för etiskt mode kommer dessa sandaler säkert att bli ett värdefullt tillskott i din garderob. Missa inte chansen att äga dem och göra ett modestatement samtidigt som du är miljövänlig. Beställ nu!

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1602196
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen