Jacka för tonåringar Jack Wolfskin bandai

Jacka för tonåringar Jack Wolfskin bandai
Börjar på: 1 468,51 kr

Slut i lager

Beskrivning

Jacka för tonåringar Jack Wolfskin bandai

Den kombinerar funktionalitet med mode look: den varmt vadderade BANDAI JACKET skyddar barn i kallt och vått väder - och de nya färgerna och kragen i syntetpäls kommer säkert att göra många avundsjuka.
Vårt yttermaterial TEXAPORE har en behaglig ullkänsla - och ger ett effektivt skydd mot fukt och vind. Samtidigt andas det - så att barnen alltid känner sig bekväma, även när de anstränger sig.
För att hålla barnen varma, även i minusgrader, har vi fodrat jackan med vår mycket varma vadd tillverkad av återvunna syntetfibrer.
Den har en cool huva i syntetpäls och kontrastfärger på dragkedjan och innerfodret. Och tack vare dragkedjan i midjan kan BANDAI JACKET justeras individuellt.
Autres detaljer
Vikt: 600 g (storlek 128)
TEXAPORE HERRINGBONE 2L: vattentätt, vindtätt och ventilerande ullliknande yttermaterial, structure märkt med fiskbensmönster (vattenpelare : 10 000 mm*, vattenångpermeabilitet: > 6000 g/m²/24 h**)
(enligt: * JIS L 1092; ** JIS L 1099 B-1)
mikrofiberfoder med tryckt logotyp
MICROGUARD ECOSPHERE (160 g/m²) : särskilt varm vadd av återvunna syntetfibrer MICROGUARD ECOSPHERE (120 g/m²): mycket varm vadd av återvunna syntetfibrer
fast huva med avtagbar syntetpäls
2 höftfickor
justerbar midja
vattenavvisande dragkedja
reflexdetaljer

Mer information

Varumärke Jack Wolfskin
Tillverkarens SKU 1607992_5032
Färg timjan grön
Färg Grön
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior