Träningsskor för kvinnor Buffalo Paired Charm

Träningsskor för kvinnor Buffalo Paired Charm

Börjar på: 1 100,61 kr

880,50 kr

-20%
Ge din stil en skjuts med skorna Buffalo Paired Charm, en touch av charm och femininitet från Buffalo.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 100,61 kr

880,50 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Buffalo Paired Charm

Upptäck riktig charm med Buffalo Paired Charm sneakers för damer. Dessa sneakers är designade av det kända varumärket Buffalo och kombinerar stil och komfort för en unik look. Deras eleganta, moderna design gör dem till ett måste för alla kvinnor som letar efter en trendig sko.

Buffalo Paired Charm sneakers är det perfekta valet för alla tillfällen. Oavsett om det är en avkopplande dag på stan eller en trendig kväll ute med vännerna, kommer dessa sneakers att passa perfekt till din outfit. Den neutrala färgen passar till alla klädstilar.

Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort för dina fötter. Den tjocka gummisulan ger perfekt stabilitet och stöd hela dagen. Det mjuka tygfodret gör dessutom att du känner dig bekväm i varje steg du tar.

Ge din garderob en modern touch med sneakers från Buffalo Paired Charm. Den ikoniska logotypen på sidan och den stjärnformade detaljen på hälen ger skorna en charmig touch. Du kommer inte att vilja vara utan dem!

Missa inte dessa måste-ha sneakers för kvinnor. Beställ skorna Buffalo Paired Charm nu och lägg till en touch av stil till din look!

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1636136
Färg vit multi
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen