Träningsskor för kvinnor Buffalo Triplet Hollow - Vegan Nappa

Träningsskor för kvinnor Buffalo Triplet Hollow - Vegan Nappa

Börjar på: 1 836,41 kr

1 469,13 kr

-20%
Upptäck den etiska och trendiga kollektionen av damskor Buffalo Triplet Hollow i veganläder, signerade av det kända märket Buffalo.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 836,41 kr

1 469,13 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Buffalo Triplet Hollow - Vegan Nappa

Upptäck de nya damskorna Buffalo Triplet Hollow - Vegan Nappa, ett par skor som är både trendiga och miljövänliga. De tillverkas av märket Buffalo och är speciellt framtagna för kvinnor som vill ha en unik stil och som bryr sig om miljön.

Designen på Buffalo Triplet Hollow sneakers är inspirerad av aktuella modetrender, med en touch av modernitet och originalitet. De ihåliga utskärningarna på ovansidan av skon ger en touch av elegans och femininitet, medan den tjocka sulan ger komfort och stabilitet vid varje steg.

Men det som gör dessa sneakers ännu mer speciella är att de är tillverkade av vegansk nappa. Till skillnad frånautres läderskor är dessa sneakers helt tillverkade av syntetiska material, vilket gör dem helt veganska och grymhetsfria. Du kommer att kunna ha en trendig look samtidigt som du respekterar miljön och djuren.

Varumärket Buffalo är känt för sitt engagemang för miljön och djurens välbefinnande, och dessa sneakers är ett bevis på det. Förutom att de är miljövänliga är de också av hög kvalitet och slitstarka, vilket gör dem till en varaktig investering i din garderob.

De här Buffalo Triplet Hollow-skorna finns i en rad olika färger och passar alla dina outfits, oavsett om du planerar en avslappnad dag ute på stan eller en mer sofistikerad look kväll. De är också lätta och bekväma, perfekta för vardagsbruk.

Missa inte detta tillfälle att äga ett par sneakers som är trendiga, bekväma och miljövänliga. Välj Buffalo Triplet Hollow - Vegan Nappa damskor och gör din del för planeten, samtidigt som du ser snygg och trendig ut på samma gång. Vänta inte längre utan lägg till dem till din skosamling nu.

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1636154
Färg lime/lila/rosa
Färg Flerfärgad
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen