Jeans för kvinnor Pieces Sky

Jeans för kvinnor Pieces Sky

Börjar på: 612,01 kr

550,80 kr

-10%
Hitta din stil med jeans Pieces Sky för damer. Bekväma och trendiga, de är dina nya modeaccessoarer.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 612,01 kr

550,80 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jeans för kvinnor Pieces Sky

Dam jeans Pieces Sky är ett måste i varje kvinnas garderob. Varumärket Pieces är känt för sin kvalitet och moderiktiga kläder, och dessa jeans är inget undantag.

Tillverkade av en blandning av bomull och elastan, dessa jeans erbjuder optimal komfort samtidigt som de bibehåller en smickrande passform för den kvinnliga figuren. Tyget är mjukt att ta på och anpassar sig perfekt efter din kropp, så att du kan röra dig fritt och samtidigt vara elegant.

Designen på jeans är både enkel och sofistikerad. Den smala passformen följer kroppens kurvor, medan den höga midjan met framhäver din midja. Du kan bära dem med en ledig t-shirt för en avslappnad look, eller med en skjorta och klackar för en elegantare look.

Denimfärgen är en klassisk blå som passar perfekt för alla tillfällen. Dessutom garanterar kvaliteten på tyget att dessa jeans behåller sin form och färg även efter flera tvättar.

Som kvinna är det viktigt att hitta kläder som speglar din personlighet och personliga stil. Damkläder jeans Pieces Sky är mångsidiga och kan bäras på en mängd olika sätt för att passa din unika stil.

Oavsett om du har en hektisk dag på kontoret eller en kväll ute med vännerna kommer dessa jeans att vara din pålitliga allierade. De är bekväma, snygga och passar för alla tillfällen. Så varför inte lägga till jeans Pieces Sky till din samling idag? Du kommer inte att ångra dig.

Mer information

Varumärke Pieces
Tillverkarens SKU 17147305-4421691
Färg mediumblå jeans
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen