Damtröja med huva och dragkedja Columbia Pacific Point

Damtröja med huva och dragkedja Columbia Pacific Point

Börjar på: 979,29 kr

783,41 kr

-20%
Upptäck den makalösa komforten och stilen i denna huvtröja med dragkedja för damer från Columbia, perfekt för aktiviteter outdoor.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 979,29 kr

783,41 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Damtröja med huva och dragkedja Columbia Pacific Point

Columbia Pacific Point women's zip-up hoodie är det perfekta valet för alla kvinnor som älskaroutdoor. Denna sweatshirt är designad av det kända varumärket Columbia och kombinerar både stil och funktionalitet för att ge dig det bästa i alla dina utomhusäventyr.

Sweatshirten är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk, bekväm och slitstark. Huvan skyddar mot väder och vind och håller huvudet varmt när du är ute och vandrar eller ägnar dig åt andra utomhusaktiviteter. Dessutom kan du reglera värmen efter dina behov tack vare dragkedjan och det är enkelt att ta av och på tröjan.

Denna sweatshirt är inte bara perfekt för utomhusaktiviteter, den kan också bäras varje dag för en avslappnad och trendig look. Den feminina och moderna designen gör den till ett måste i din sportgarderob.

Oavsett om det är för en dags vandring, en campingresa session eller bara en promenad runt staden, kommer Columbia Pacific Point zip-up hoodie att vara din allierade i valet. Så vänta inte längre och unna dig detta kvalitetsportplagg för alla dina utomhusäventyr.

Mer information

Varumärke Columbia
Tillverkarens SKU 1773031
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)