Sweatshirt med huva Alpha Industries Basic

Sweatshirt med huva Alpha Industries Basic

Börjar på: 856,99 kr

685,59 kr

-20%
Gör ett snyggt statement med Basic hoodie från Alpha Industries. Komfort och elegans i ett måste för män.

Slut i lager

Beskrivning

Sweatshirt med huva Alpha Industries Basic

Basic Hoody från Alpha Industries är ett viktigt tillskott i varje mans garderob. Denna snygga huvtröja kombinerar komfort och stil, vilket gör den till det perfekta valet för avslappnade utflykter eller avkoppling hemma.


Hoodien Basic har en normal passform och är designad för att kännas avslappnad och bekväm. Yttertyget är tillverkat av en högkvalitativ blandning av 80% bomull och 20% polyester, vilket garanterar både hållbarhet och mjukhet. Oavsett om du springer ärenden eller träffar vänner kommer den här huvtröjan att hålla dig varm och bekväm hela dagen.


En av funktionerna i Basic Hoody är huvan, som ger ett extra lager värme och skydd under svalare dagar. Huvan är justerbar med dragsko, så att du kan justera den så att den passar dig. Den geprägte Öse (präglat öga) på dragskon ger dessutom en touch av detalj och förhöjer huvtröjans övergripande estetiska tilltal.


Alpha Siebdruck-logotypen (screentryckt) på bröstet ger huvtröjan ett coolt och trendigt inslag. Den ikoniska logotypen Alpha Industries är känd för sin kvalitet och stil och är en subtil detalj som drar blickarna till sig. RBF Nackenband (nackband) på insidan ger en bekväm passform och förhindrar hudirritation.


För extra bekvämlighet har Basic Hoody en känguruficka som ger gott om förvaringsutrymme för dina viktigaste saker eller en plats att värma händerna på. Ribbade muddar i ärmslut och nederkant ger en sofistikerad touch och säkerställer en perfekt passform.


Med sin mångsidiga design och känsla för detaljer är Basic Hoody från Alpha Industries ett tidlöst plagg som aldrig kommer att bli omodernt. Oavsett om du kombinerar den med jeans för en avslappnad look look eller med en jacka för extra värme, är denna huvtröja en riktig basplagg i garderoben. Missa inte detta oumbärliga plagg - beställ din Basic Hoody från Alpha Industries idag och upptäck den perfekta blandningen av komfort och stil.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 178312-711
Färg strålande röd
Färg Röd
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva
Antal per produkt 1