Vibrerande massagerulle Pulseroll Classique [Storlek 30 cm]

Vibrerande massagerulle Pulseroll Classique [Storlek 30 cm]
1 424,31 kr

Slut i lager

Beskrivning

Vibrerande massagerulle Pulseroll Classique

Pouls eRoll är en ny generation av vibrerande foam roller. Du kan använda den från olika professionella idrottare, inklusive Go-idrottare, gym och hobbyister på yoga och rekommenderas samtidigt av fysioterapeuter. Dessutom är den idealisk för långvariga muskelproblem, såsom ryggsmärta eller spända axlar.
Utvecklad med avancerad teknik tryck och vibration på kombinerar på ett sätt som musklerna, öka blodcirkulationen och mjukas upp mjölksyra weggespült. I likhet med en sportmassage värmer eRoll pulsen försiktigt dina muskler och låter dig därför djupare penetration för att få dig ur smärta. Du undviker därmed många värk och smärta nästa dag, efter en intensiv bodybuilding session, kan uppstå.
Den eRoll kan bli en viktig del av din Dehn puls rutin, när du är på eller uppvärmning. Vävnad på grund av den djupa penetrationen och myofaszialen smärtlindring kan hjälpa rollen att påskynda rehabiliteringen av skador och följa dig durant i deras fysioterapeutischen behandlingar.
Extremt bärbar, väger bara 1 kg och kan användas Ideal i gymmet, på skrivbordet eller hemma. Batteriet räcker i 3 timmar och kan laddas enkelt med laddningskabeln. Skumrullar är levande bevisade för ökad genesung och avsevärt förbättra flexibilitet och elasticitet.
Pulse eRoll är den beprövade fitnessutrustning, kan hjälpa dig deras flexibilitet och elasticitet och deras livskvalitet, med avseende på muskelsmärta, förbättras.

Mer information

Varumärke Pulseroll
Tillverkarens SKU 200105
Färg svart
Färg Svart
Storlek 30 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen