Strumpor Balega Hidden Comfort

Strumpor Balega Hidden Comfort
Börjar på: 206,91 kr
Franska storlekar som standard
Börjar på: 206,91 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Strumpor Balega Hidden Comfort

Balega Hidden Comfort No Show Socks är tillverkade av extrafint garn för att ge ett mjukt skydd mil efter mil och ger ultimat komfort och dämpning utan att lägga till volym på skorna. Strumporna ger optimalt skydd och slagtålighet och har specialdesignats med Drynamix-tyg som transporterar bort fukt från fötterna så att de hålls svala och torra under hela aktiviteten. För både prestanda och komfort har strumporna en sömlös, handknuten plös som förhindrar att strumpan glider in i skon. Balega lanserades 2003 och har som mål mission att skapa världens bästa löparstrumpa. Balega är tillverkade av extrafina garner på maskiner med högt nålantal för att ge mjuk, skyddande dämpning utan att öka volymen. Varje par strumpor är handbundna för en sömlös design och har en exklusiv fukthanterande fiber, Drynamix, för att hålla fötterna torra och svala. Balega strumpor kontrolleras för hand för att säkerställa kvaliteten.

Balega Hidden Comfort No Show-strumpor ger extremt bekväm dämpning och prestanda, mil efter mil. Hidden Comfort No Show-strumporna är tillverkade av ett extra fint garn som ger en mjuk skyddande kudde utan att tjockna, vilket ger optimalt skydd och slagtålighet.

Hidden Comfort No Show-strumporna ger optimalt skydd och slagtålighet tack vare sin plyschiga design och täta stoppning samt sitt 200-nålars tyg.

Se storlekstabellen för att hitta din storlek

Håller fötterna svala och torra med fukttransporterande Drynamix-fibrer och specialkonstruerade och förstärkta ventilationspaneler i mikrofibernät.

Maximerar komforten med förstärkta, sömlösa, handknutna tår och en hög hälflik som förhindrar att strumpan glider in i skon.

Förstärkt elastan ger extra halksäkerhet.

Den extra djupa hälfickan ger perfekt passform.

Varje strumpa inspekteras för hand för att garantera kvaliteten.

Material: 84% DRYNAMIX POLYESTER®, 14% NYLON, 2% ELASTHANNE

Storlek : Small ( US W 6-8/M 4.5-6.5)

Färg : Wildberry Bright Lavender

Mer information

Varumärke Balega
Tillverkarens SKU 212778-212779
Färg vildbär/ ljus lavendel
Färg Röd
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen