Mackintosh för kvinnor Stutterheim Mosebacke Lightweight Suede

Mackintosh för kvinnor Stutterheim Mosebacke Lightweight Suede

Börjar på: 2 570,97 kr

2 056,77 kr

-20%
Håll stilen även i regn med Stutterheim Mosebacke Lightweight Suede women's mackintosh. Den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 2 570,97 kr

2 056,77 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Mackintosh för kvinnor Stutterheim Mosebacke Lightweight Suede

Upptäck mackintosh för kvinnor Stutterheim Mosebacke Lightweight Suede, ett måste för alla moderna, eleganta kvinnor. Designad av det berömda märket Stutterheim, kombinerar denna mackintosh stil och funktionalitet.

Tillverkad av ett lätt suède tyg, är denna mackintosh perfekt för regniga dagar. Dess vattentäthet skyddar dig mot väder och vind, medan dess lätthet gör att du kan bära den bekvämt hela dagen.

Mosebackes design är inspirerad av de traditionella mackintosharna som bärs av svenska fiskare. Med sin raka skärning och midjehöga längd passar den alla kroppsformer och met framhäver den feminina silhuetten. Dessutom ger färgen suède din outfit en touch av originalitet och sofistikering.

Men Stutterheim Mosebacke Lightweight Suede mackintosh för kvinnor gör mer än att bara se bra ut och vara praktisk. Den är också miljövänlig, eftersom den är helt handgjord av hållbara, miljövänliga material.

Oavsett om du ska till jobbet, ut på stan eller på en utflykt utomhus, kommer denna mackintosh att vara din allierade mot elementen. Den tidlösa stilen gör att du kan bära den år efter år, utan att den någonsin blir omodern.

Låt inte regnet förstöra din dag, välj Stutterheim Mosebacke Lightweight Suede women's mackintosh för att hålla dig snygg och skyddad under alla omständigheter. Lita på kvaliteten och expertisen hos Stutterheim för att lägga till en touch av stil i din garderob.

Mer information

Varumärke Stutterheim
Tillverkarens SKU 3223-3001
Färg grön
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1