Jogging Puma BMW MMS Statement

Jogging Puma BMW MMS Statement

Börjar på: 1 101,84 kr

482,60 kr

-56%
Upptäck Jogging Puma BMW MMS Statement kollektionen, inspirerad av den legendariska 320 Group 5 bilen från BMW Motorsport.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 101,84 kr

482,60 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jogging Puma BMW MMS Statement

Detaljer om artikeln

RENEGADES, de som söker och imiterar individualitet, trotsar reglerna och skapar sin egen väg. Ikonoklaster av de ständigt föränderliga samhällsnormerna. Renegades är skapade för att bryta mönstret och skapa en esprit förändring i världen. Vårt mångåriga samarbete med BMW Motorsport fortsätter, den här gången med fokus på 320 Group 5. Den har varit en enorm framgång för BMW Motorsport, inte bara för alla segrar den har vunnit, utan också för de rekord den fortfarande håller idag. Det är en av de snabbaste bilar som BMW någonsin har byggt, och dess historia är för evigt nedtecknad. Bilen var så rapide snabb och lätt att den hamnade i luften. Det är därför den också kallas "The Flying Brick". Vi skapar en okonventionell ny kollektion för världens Renegades. Designen är djärv och orädd, med färgglad grafik och linjer inspirerade av bilen.

Material

Huvudmaterial 1: 68 % bomull, 32 % återvunnen polyester - fransk frotté - 280,00 g/m² - styckfärgad - kemisk ytbehandling - regular

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 538113-01
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment BMW