Målvaktshandskar Reusch Pure Contact Infinity

Målvaktshandskar Reusch Pure Contact Infinity

Börjar på: 1 101,84 kr

698,69 kr

-37%
Förbättra din prestation på planen med Reusch Pure Contact Infinity målvaktshandskar, designade för fotbollsfans. Varumärke Reusch.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 101,84 kr

698,69 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Målvaktshandskar Reusch Pure Contact Infinity

Reusch Pure Contact Infinity målvaktshandskar är designade för fotbollsmålvakter på toppnivå som letar efter högpresterande och pålitlig utrustning. Med sin moderna design och banbrytande teknik är dessa handskar ett måste för krävande spelare.

Varumärket Reusch är känt i fotbollsvärlden för sina högkvalitativa produkter, och dessa handskar är inget undantag. De är tillverkade av förstklassiga material och erbjuder exceptionellt grepp och optimalt skydd för målvaktens händer.

point Tekniken Pure Contact Infinity är den starka sidan hos dessa handskar. Den ger den ultimata känslan av kontakt med bollen, vilket ger oöverträffad precision och kontroll vid räddningar och rensningar. Den ger också maximal flexibilitet för total rörelsefrihet.

Handskarna har också AirVentSystem-teknik, som ger optimal ventilation för att hålla händerna torra och svala under de mest intensiva matcherna. Tack vare detta förblir handskarna bekväma och ger ett konstant grepp under hela matchen.

Oavsett om du är professionell målvakt eller fotbollsentusiast är Reusch Pure Contact Infinity målvaktshandskar det perfekta valet för att förbättra ditt spel. Med sin överlägsna kvalitet och oöverträffade prestanda kommer de snabbt att bli en viktig del av ditt fotbollskit.

Missa inte chansen att äga dessa exceptionella målvaktshandskar från Reusch. Beställ nu och förbättra ditt målvaktsspel med Pure Contact Infinity handskar.

Mer information

Varumärke Reusch
Tillverkarens SKU 5470700-7706
Färg svart/guld/svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Gardien
Baretter Utan klämma
Villkor för användning Multifunktionell/allsidig
Couture Negativa sömmar
Utskärning Hybrid