Målvaktshandskar Reusch Pure Contact Fusion

Målvaktshandskar Reusch Pure Contact Fusion

Börjar på: 1 469,13 kr

925,92 kr

-37%
Förbättra din prestation med målvaktshandskarna Reusch Pure Contact Fusion, designade för fotboll av det välkända märket Reusch.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 469,13 kr

925,92 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Målvaktshandskar Reusch Pure Contact Fusion

Reusch Pure Contact Fusion målvaktshandskar är ett måste för alla seriösa fotbollsspelare. Handskarna tillverkas av det kända varumärket Reusch och är utformade för att ge maximalt skydd och prestanda på planen.

Deras eleganta design kombinerar stil och funktionalitet. Handskarna har Fusion -teknik från Reusch, som ger optimalt grepp om bollen och en oöverträffad känsla av komfort. Så att du kan hålla ett stadigt grepp om bollen och göra exakta, avgörande räddningar.

Handskarna Pure Contact har en perfekt passform för din hand, så att de känns som en andra hud. Så att du kan röra dig fritt och reagera snabbt på motståndarnas skott. Dessutom ger den innovativa latexhandflatan dig ett exceptionellt grepp, även i vått väder.

Reusch Pure Contact Fusion målvaktshandskar har också Ortho-Tec-teknik, som skyddar fingrarna mot skador och hyperextension. Så att du kan dyka in med tillförsikt och koncentrera dig på ditt spel utan rädsla för skador.

Oavsett om du är amatör eller professionell spelare är Reusch Pure Contact Fusion målvaktshandskar ett pålitligt, högpresterande val för att förbättra ditt spel. Beställ nu och unna dig ett par handskar av högsta kvalitet som är utformade för de mest krävande målvakterna.

Mer information

Varumärke Reusch
Tillverkarens SKU 5470900-4848
Färg premi blu/electr oran/blc
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Gardien
Baretter Utan klämma
Villkor för användning Multifunktionell/allsidig
Couture Negativa sömmar
Utskärning Hybrid