Målvaktshandskar för barn Reusch Pure Contact Gold

Målvaktshandskar för barn Reusch Pure Contact Gold

Börjar på: 734,56 kr

471,59 kr

-36%
Skydda din unga målvakts händer med Reusch Pure Contact Gold målvaktshandskar, utformade för att utmärka sig på fotbollsplanen.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 734,56 kr

471,59 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Målvaktshandskar för barn Reusch Pure Contact Gold

Reusch Pure Contact Gold målvaktshandskar är utformade för blivande unga fotbollsspelare. Varumärket Reusch är känt för sin expertis inom sportutrustning, och dessa handskar är inget undantag. De är särskilt utformade för blivande målvakter och erbjuder skydd och prestanda på högsta nivå.

Tekniken Pure Contact Gold säkerställer en perfekt passform för unga, växande händer och ger en känsla av andra hudlagret för ett bättre grepp om bollen. Unga målvakter kan förbättra sitt spel och få självförtroende genom att veta att deras handskar passar deras händer perfekt.

Handskarna är perfekta för barn som är nya inom fotbollen eller som vill förbättra sitt spel. De erbjuder exceptionellt grepp för säker bollmottagning och skydd mot stötar tack vare skumvadderingen.

Handskarnas snygga, moderna design gör dem också till ett populärt val bland unga fotbollsspelare. De finns i en rad olika färger för att passa alla smaker och stilar.

Ge ditt barn den bästa spelupplevelsen med Reusch Pure Contact Gold målvaktshandskar för barn. Handskarna tillverkas av ett pålitligt varumärke inom sportvärlden och erbjuder både stil och prestanda för att hjälpa ditt barn att bli en toppmålvakt premier. Vänta inte längre, köp ditt barns målvaktshandskar på Reusch Pure Contact Gold nu!

Mer information

Varumärke Reusch
Tillverkarens SKU 5472100-4848
Färg premi blu/electr oran/blc
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Sortiment Gardien
Baretter Utan klämma
Villkor för användning Multifunktionell/allsidig
Couture Platta sömmar
Utskärning Hybrid