Träningsoverall Puma Power

Träningsoverall Puma Power

Börjar på: 1 040,64 kr

656,95 kr

-37%
Stå ut från mängden med träningsoverallen Puma Power, som är utformad för att följa dig genom dina mest intensiva träningspass. Garanterad prestanda och stil.

Slut i lager

Beskrivning

Träningsoverall Puma Power

- Storlek: "M"

Träningsoverallen Puma Power är det perfekta valet för sportfans som letar efter en trendig, högpresterande look. Träningsoverallen är designad av det kända märket Puma och är både bekväm och snygg, vilket ger dig det bästa av två världar.

Träningsoverallen är tillverkad av högkvalitativa material och är byggd för att hålla länge. Tyget är mjukt och lätt, vilket ger en behaglig känsla mot huden samtidigt som det håller dig torr och bekväm under dina mest intensiva träningspass. Den åtsittande passformen gör dessutom att du kan röra dig fritt utan några begränsningar.

Träningsoverallens design är både modern och klassisk, med den ikoniska logotypen Puma på bröstet och benen. De klara färgerna och kontrasterande detaljerna ger en dynamisk touch till den övergripande looken, så att du kan sticka ut på planen eller på gatan.

Denna träningsoverall finns i storlek M och passar de flesta kroppstyper och kommer att passa din kropp perfekt, utan att vara för tight eller för lös. Så att du kan koncentrera dig på din prestation utan att bli störd av dina kläder.

Oavsett om du är en professionell idrottare eller bara ett sportfan är denna träningsoverall ett måste. Den är idealisk för alla typer av fysiska aktiviteter, från running till styrketräning, fotboll eller basketball. Men den är också perfekt för vardagsbruk.

Så vänta inte längre, lägg till Puma Power träningsoverall i din garderob nu och njut av oöverträffad stil och komfort. Oavsett om du tränar eller kopplar av, kommer denna träningsoverall att följa dig på alla dina sport- och stadsäventyr.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 673309-01
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen